sunnuntai, 21 lokakuu 2018 10:30

U16:n päävalmentaja Petri Karjalainen summasi lauantain Saksa-pelin: "Olimme selvästi vastustajaa edellä tehokkuudessa"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Tässä juhlitaan Jesse Helanderin viimeistelemää 7-0-maalia. Tässä juhlitaan Jesse Helanderin viimeistelemää 7-0-maalia. Pasi Mennander

Alle 16-vuotiaiden poikien kolmen Saksa-ottelun sarjan keskimmäinen kamppailu päättyi Suomen 9-0-voittoon.

- Hieno voitto. Olimme selvästi vastustajaa edellä tehokkuudessa. Eilen olimme heitä parempia pelillisesti, mutta emme saaneet itsestämme ulos niin paljon tehoja. Nyt teimme heti alkuun maalin, joka ehkä söi vastustajaa pelistä pois, päävalmentaja Petri Karjalainen sanoi.

Ottelusarjan avaus perjantai-iltana päättyi Suomen 4-1-voittoon. Lauantaina Suomi iski neljä maalia jo ottelun avauserässä. Toisessa erässä Suomi teki kaksi maalia ja kolmannessa kolme.

- Ottelun loppu oli meille kuin hyökkäysalueen hyökkäyspelin harjoite. Mutta ei ole sellaista voittoa, mikä ei olisi hieno. Jänne kesti hyvin, jaksoimme tehdä töitä ja pelata toistemme eteen 60 minuutin ajan. Pojat saivat ensimmäisen maajoukkuevoittonsa.

Lauantain ottelun päätyttyä valmennusjohto kokoontui pohtimaan pelaajavalintoja sunnuntain kolmanteen osaotteluun.

- Jokainen pelaaja tietää pelin hengen. Valitsemme huomisen otteluun 20 pelaajaa ja kaksi maalivahtia. Se, että ei pelaa huomenna, ei tarkoita, että olisi suorittanut täällä hyvin.

Nämä pelaajat valittiin sunnuntain kolmanteen otteluun
Kolme pointtia U16:n toisesta Saksa-pelistä: "Joukkue oli valmis kansainväliseen pelirytmiin"

Olet nyt

Lisää U16-uutisia