lauantai, 20 lokakuu 2018 12:05

Kolme pointtia U16:n ensimmäisestä Saksa-pelistä: "Flow-tilaan ei vielä päästy, mutta sitä kohti ollaan menossa"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Tässä juhlitaan 03-ikäluokan avausmaalia, jonka viimeisteli Samu Tuomaala. Tässä juhlitaan 03-ikäluokan avausmaalia, jonka viimeisteli Samu Tuomaala. Pasi Mennander

Mitkä asiat nousivat esille alle 16-vuotiaiden poikien Saksa-otteluiden sarjan avauspelissä? Tässä kolme näkökulmaa Suomen 4-1-voittoon päättyneeseen otteluun.

1. "Tämä oli ensimmäinen maaottelu 2003-ikäluokan pojille. Alkoi kansainväliseen ottelurytmiin totuttelu. On tärkeää, että se ensimmäinen peli on nyt pelattu. Ihan flow-tilaan ei vielä päästy, mutta sitä kohti ollaan menossa."

2. "Järkevä kamppailupelaaminen ja jatkumo. Ottelun alku oli vähän hakemista, mutta paransimme koko ajan. Hyödynsimme hyvää jalkaa ja aktiivista häirintäpeliä, pystyimme kääntämään niistä maalipaikkoja. "

3. "Voittava pelitapa, kahden suunnan pelaaminen ja haastopelaaminen. Vähän jäivät vielä piippuun, parannettavaa on. Joukkue ottaa kuitenkin hyvin vastaan tavaraa, valmentajien ja pelaajien välillä synkkaa hyvin."

Leijonat-toimitus arvioi ottelun yhteistyössä Hannu Saintulan kanssa. Joukkueenjohtaja Saintula toimii otteluiden aikana valmennuksen tukena, hän analysoi kenttätapahtumia ja raportoi niistä valmentajille.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Näillä kentällisillä Suomi lähti otteluun
Saksa-ottelut tulospalvelussa
U16:n kaikki uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

Ottelun maalikooste:

 

Olet nyt

Lisää U16-uutisia