sunnuntai, 23 lokakuu 2016 13:40

U16:n kapteeni Henri Nikkanen: ”Ihan uskomaton fiilis johtaa joukkuetta maaotteluissa”

Kirjoittanut
Henri Nikkanen pelasi Suomen ykkösketjun sentterinä. Henri Nikkanen pelasi Suomen ykkösketjun sentterinä. Pasi Mennander

Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina sunnuntain kolmannessa Saksa-ottelussa toimi JYP-hyökkääjä Henri Nikkanen. Hän kantoi C-kirjainta myös perjantain voitokkaassa avausottelussa.

- Ei tullut mieleenikään, että saisin kokea täällä jotain näin hienoa. Ihan uskomaton fiilis johtaa joukkuetta kapteenina ja näyttää muille esimerkkiä, Nikkanen sanoi Suomen 6-0-voittoon päättyneen ottelun jälkeen.

- Oli meiltä hyvä matsi. Olimme liikkeellä hyvällä jalalla ja pelasimme hienosti joukkueelle. Viimeistelimme tehokkaasti ja Saksa ei saanut omista paikoistaan maaleja.

U16:n seuraava tapahtuma on 16.-18.12.2016 pelattava Finnkampen. Ruotsi kohdataan kolme kertaa, pelipaikkoina ovat Naantali, Paimio ja Kaarina.

- Ruotsi tulee varmasti paremmalla jalalla kuin Saksa. Tempo on kovempi ja maalien tekeminen korostuu. Kun paikka tulee, pitää lyödä kiekko sisään, Nikkanen pohdiskeli.

Lauantain toisessa Saksa-ottelussa Suomen joukkueen kapteenina toimi Iivari Räsänen. Hänen tunnelmiaan täällä.
 

 

 

Olet nyt

Lisää U16-uutisia