maanantai, 17 lokakuu 2016 17:17

U16 valmiina kohtaamaan Saksan - Päävalmentaja Marttila: ”Suomi-kiekon painopisteiden tulee näkyä”

Kirjoittanut Petteri Ikonen

Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkueella on tulevana viikonloppuna edessään ensimmäiset kansainväliset ottelut, kun maajoukkue isännöi Vierumäellä Saksaa.

Suomi lähtee Saksaa vastaan pelattaviin otteluihin kahden joukkueen voimin, ja mukana on kaikkiaan 44 ikäluokkaan 2001 kuuluvaa suomalaispelaajaa.

Suomi pelaa perjantaina joukkueella A ja lauantaina joukkueella B Saksaa vastaan. Sunnuntain otteluun muodostetaan yksi Suomen joukkue.

- Olemme tehneet kaksi tasavahvaa joukkuetta, ja sitä kautta annamme kaikille pelaajille hyvän mahdollisuuden tulla esiin ja jättää positiivinen jälki. Ensimmäisen maaottelutapahtuman aiheuttama mahdollinen jännitys suljetaan pois keskittymällä omaan suoritukseen, pelaamaan vahvuuksilla ja olemaan rohkea niin henkisesti kuin fyysisestikin, Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Mika Marttila kertoo.

Vierumäellä pelattavat Saksa-ottelut ovat tärkeä näyttöpaikka seuraavia maaottelutapahtumia ajatellen. Joulukuussa Suomi kohtaa kolme kertaa Ruotsin, joten Saksa-ottelut ovat kaikin puolin tärkeät valmistautuessa seuraaviin koitoksiin.

- Suomi-kiekon painopisteet tulee näkyä. Peli-luonne-luistelu ovat siis pinnassa, Marttila avaa Suomen pelin saloja.

Marttila: "Taustatyöt tehty huolella"
Saksa-otteluista suorat Leijonat-Live -lähetykset
Suomen pelaajaluettelo Saksa-otteluihin
 

 

 

Olet nyt

Lisää U16-uutisia