lauantai, 09 helmikuu 2013 13:03

U16: Venäjä-pelissä nähtiin 11 maalia

Kirjoittanut Max Kolu, joukkueenjohtaja
U16: Venäjä-pelissä nähtiin 11 maalia Max Kolu

Suomi alle 16-vuotiaiden maajoukkue kohtasi perjantai-iltana Venäjän, mutta joutui tyytymään tappioon väkivahvan isäntäjoukkueen edessä.

Maalien sanotaan olevan viihdettä yleisölle. Niitä nähtiinkin, mutta valitettavasti liikaa Suomen maalissa pelanneen Veini Vehviläisen selän taakse ja liian vähän Venäjän päätyyn.

Venäjä sai salama-alun ja meni tuhatpäisen kotiyleisön iloksi heti 55 sekunnin kohdalla 1-0 johtoon. Ottelua ehti kuitenkin vanheta vain 7:41, kun Suomi oli iskenyt jo kaksi maalia Jouka Juholan ja Jarkko Parikan toimesta. Vaikka Suomi ei saanut aivan parasta peliään irti, niin kahden erän jälkeen tilanne näytti edelleen hyvältä, kun tulostaululla oli lukemat 3-4.

Suomen kolmannesta ja neljännestä maalista vastasivat Petrus Palmu ja Julius Nättinen. Siihen kuitenkin tyrehtyivät Suomen maalihanat ja taitavat venäläiset tekivät viimeisessä erässä yhteensä neljä maalia. Henkilökohtainen taitotaso naapurillamme on huima ja se näkyi myös maaleissa. Tosin viimeinen maali tehtiin tyhjiin ja näin loppulukemiksi saatiin 7-4.

Suomen parhaana palkittiin maalinkin iskenyt puolustaja Jarkko Parikka.

Olet nyt

Lisää U16-uutisia

Etsi sivustolta