×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 7931

perjantai, 28 joulukuu 2012 17:48

Suomen parasta kannustusjoukkoa etsitään Heinolassa

Kirjoittanut
Suomen parasta kannustusjoukkoa etsitään Heinolassa SJL arkistokuva

Tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisat käynnistyvät lauantaina Heinolassa ja Vierumäellä. MM-kisojen aikana etsitään myös Suomen parasta kannustusjoukkoa siivittämään tyttöleijonat menestykseen kotikisoissa.

Kannustuskilpailu on avoin kaikille GHD- ja juniorijoukkueille sekä muille jääkiekosta ja kannustamisesta kiinnostuneille ryhmille. Kannustuskilpailussa huomioidaan muun muassa äänenkäyttöä, näkyvyyttä ja hyvän katsomoetiketin noudattamista. Jokaisessa Suomen ottelussa Heinolassa palkitaan parhaiten onnistunut kannustusryhmä heti ottelun päätyttyä tuotepalkinnoilla.

Parhaille kannustajille luvassa liput kevään miesten MM-kisoihin

Kaikki kilpailuun osallistuneet joukkueet ovat myös mukana huikean pääpalkinnon arvonnassa. Yksi joukkue voittaa koko joukkueelle (25 henkeä) liput yhteen Leijonien otteluun ensi kevään miesten MM-kisoissa! Kahdelle muulle joukkueelle onnetar tuo kaksi maajoukkuepelaajaa vetämään harjoitukset ja antamaan vinkkejä fysiikkatreeneihin ja ravintoasioihin. Kaikille kannustuskisaan osallistuneille ilmoitetaan voittajajoukkueiden nimet 15.1.2013 mennessä.

Lisätietoja kannustuskilpailusta ja ryhmien ilmoittautumislomakkeen löydät täällä.