tiistai, 29 toukokuu 2012 13:09

Tyttöleijonat treenasivat jäällä ja suolla - Katso kuvat!

Kirjoittanut Pasi Mennander

MM-kotikisoihin valmistautuva Tyttöleijonien maajoukkue kokoontui kauden ensimmäiselle leirilleen Vierumäelle lauantaina. Tänään tiistaina päättyvällä leirillä on viihdytty jäällä, maalla, ilmassa ja suolla.


Alle 18-vuotiaiden naisten maajoukkueen kauden avausleirin ohjelmassa on ollut muun muassa fyysisten ominaisuuksien testaamista.

- Tällä joukkueella on mahdollisuudet mihin vain, Tyttöleijonien päävalmentaja Juuso Toivola sanoi Leijonat-toimitukselle ennen leirin päätöstilaisuutta.

- Startti on ollut äärimmäisen pirteä, ryhmä on sähäkkä, luja ja intohimoinen. Edessä on tärkeä kesä, joka näyttää joukkueen suunnan, Toivola pohti.

Tyttöleijonien matka kohti vuodenvaihteessa MM-kotiturnausta jatkuu elokuussa Kuortaneella. Lisäksi kesäkuussa 23 pelaajaa kokoontuu Vierumäelle kesälukioon.

- Tyttöleijonissa on alkanut historiallinen kausi, olemme matkalla kohti ikäluokan ensimmäistä MM-kotiturnausta. Ne pelaajat, jotka tuohon joukkueeseen valitaan, ovat etuoikeutettuja. Heillä on edessään hieno kokemus, Toivola korosti.

Olet nyt

Lisää Tyttöleijonien uutisia