tiistai, 11 lokakuu 2011 14:34

Tyttöleijonat teroittavat kynsiään Kuortaneella

Kirjoittanut

N18_Juuso_Toivola_28.jpg
N18 maajoukkue leireilee 13.-16.10.2011 Kuortaneella. Viikonlopun ohjelmassa on kaksi harjoitusmaaottelua Norjaa vastaan. Leiri on osa ikäkausimaajoukkueen kartoitusjärjestelmää. Tapahtuman pohjalta valitaan joukkue marraskuussa Venäjällä pelattavaan neljän maan Euro Hockey Tour –turnaukseen.


- Tämä on äärimmäisen hyvä näyttöpaikka ikäluokan pelaajille. Leirille on valittu 36 pelaajaa ja kaksi haastajajoukkuetta. On hienoa saada yhteen näin monta ikäluokan huippupelaajaa, joukkueen päävalmentaja Juuso Toivola taustoittaa.

Kuluva kausi on Toivolan toinen Tyttöleijonien päävalmentajana. Joukkueen uusiutuessa myös valmentajan on luotava nahkansa.

- Isoin juttu on oman toimintatavan päivittäminen. Tulevan joukkueen olemus tiivistyy kahteen asiaan; intohimoon ja sitoutumiseen, Toivola kertoo.

Tyttöleijonilla on viikonlopun ottelu- ja harjoitusleirillä vaativa ohjelma. Päävalmentajan tehtävä on auttaa pelaajia tottumaan työntekoon matkalla kohti maailman huippua. N18 joukkueen tavoite kaudelle on mitali MM-kisoista. Se ei tule ilmaiseksi.

─ Tapahtumia on paljon, mutta huipulle haluavien pitää tottua siihen. Kaikki lähtee siitä, että jokainen hoitaa oman ruudun. Silloin tulos kertaantuu ja joukkue menestyy, Toivola uskoo.

Olet nyt

Lisää Tyttöleijonien uutisia