keskiviikko, 13 helmikuu 2019 20:45

Tyttöjen Pohjola-leirillä pääteemana hyökkäyspelaaminen – "Taso paranee vuosi vuodelta"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Tyttöjen Pohjola-leirillä pääteemana hyökkäyspelaaminen – "Taso paranee vuosi vuodelta" Katja Pasanen

Alle 16-vuotiaiden tyttöjen helmikuun kartoitustapahtuma kantaa nyt Pohjola-leirin nimeä. Ensimmäinen tyttöjen Pohjola-leiri järjestettiin Kuortaneella 6.–9.2.2019. Leirille osallistui 68 vuosina 2003–05 syntynyttä tyttöpelaajaa.

Tyttöjen Pohjola-leiri on ensimmäinen askel valtakunnallisella tyttöjen Leijonatiellä. Leirillä ohjelmassa on harjoitusten ja leiriturnauksen pelien lisäksi testejä ja opiskelua.

Leirin pääteemat löytyivät hyökkäyspelaamisesta. Keskiössä olivat kiekossa pysyminen, ylöspäin pelaaminen ja maalinteko. Käytännössä jatkettiin siitä, mihin marraskuussa järjestetyllä Leijonapentujen jää- ja opiskeluleirillä jäätiin.

– Leiri oli kovatasoinen. Kilpailu on kovaa paikoista maaliskuun jää- ja opiskeluleirille sekä European Cup -turnauksen joukkueeseen, valmentaja ja N16-ikäryhmän joukkueenjohtaja Sofia Pohjanen sanoi.

– Leiripelit olivat tasaisia ja kovatasoisia, ja komeita maalejakin nähtiin. Vuosi vuodelta N16-tyttöjen taso on parempi ja tasaisempi, mikä näkyy sekä peleissä että testeissä, Pohjanen jatkoi.

Olet nyt

Tyttöjen Pohjola-leiri kausi kaudelta

Etsi sivustolta