perjantai, 30 kesäkuu 2017 23:15

Edessä kovatasoinen finaali: ”USA on turnauksen vauhdikkain porukka”

Kirjoittanut Toimitus
Edessä kovatasoinen finaali: ”USA on turnauksen vauhdikkain porukka” Rene Miko / IIHF.com

Suomi ja USA kohtaavat lauantai-iltana klo 21 Suomen aikaa pelattavassa rullakiekon MM-finaalissa. Sekä Rullaleijonien päävalmentaja Timo Nurmberg että Suomen ja koko turnauksen pistepörssin kärkipaikkaa viiden pisteen erolla seuraavaan pitävä Teemu Lepaus odottavat finaalista turnauksen vauhdikkainta peliä.

- Vauhdikas porukka tulee vastaan, turnauksen vauhdikkain porukka jos alkusarjaa katsoo. Tulee tiukka peli, Lepaus ennakoi.

Nurmberg kertoi Suomen valmennuksen miettineen koko turnauksen ajan lääkkeitä USA:n kohtaamiseen, lauantai-iltana nähdään miten nämä purevat.

- Omalla pelillä mennään - varmasti tasainen ja vauhdikas peli on tulossa.

Perjantain Ruotsi-ottelusta osattiin Suomen leirissä odottaa tiukkaa kamppailua.

- Päästiin ensin hyvin johtoon ja pelattiin viisasta peliä mutta sitten ote herpaantui. Huippurullakiekko on tällaista: jos vähän antaa kaverille niin maalit tulevat äkkiä. Olimme lopussa jopa vähän ongelmissa mutta se käännetään ja jatketaan kohti huomista, kertasi päävalmentaja Nurmberg ottelun jälkeen.

Viidessä pelissä huimat 20 (10+10) tehopistettä merkkauttanut Lepaus jakoi omista onnistumisistaan kehuja myös pelikavereille.

- Mukava pelata Eemeli Suomen kanssa, on tutut kuviot. Siinä on pari Vuorelan Veikkojen pakkia alla jotka tuovat liikettä ja kiekollista taitoa. Tosi mukava pelata.


IIHF:n Live Stream-palvelu Rullakiekon MM-kisojen verkkosivuilla välittää kotikatsomoihin yhteensä 25 Rullakiekon MM-kisojen ottelua, kaikki pääsarjan ottelut ja I divisioonan mitalipelit.

Fanseat-palvelu näyttää kaikki ottelut kummastakin sarjasta englanniksi selostettuna osoitteessa www.fanseat.com

Suomessa kisat näkyvät myös Elisa Viihde Sport -kanavilta ja kaikki Suomen pelit sekä finaali lähetetään suomeksi selostettuna, selostajana toimii Markku Silvennoinen. Uudet asiakkaat saavat Elisa Viihde -sovelluksen + Sport-kanavat käyttöön maksuttomalla kokeilukuukaudella - lisätiedot tämän linkin kautta. 

Rullakiekon MM-kisojen verkkosivut löytyvät tämän linkin takaa.