torstai, 21 toukokuu 2015 13:14

Pihlström pisti Rullaleijonalle jäitä hattuun - "Tulkaa nyt pois sieltä jo"

Kirjoittanut Toimitus
Antti Pihlström pelasi kauden 2006 Kirkkonummi Thunderissa ja voitti SM-kultaa. Lisäksi hän pelasi vuoden 2006 MM-kisoissa jolloin Suomi ylsi MM-pronssille Antti Pihlström pelasi kauden 2006 Kirkkonummi Thunderissa ja voitti SM-kultaa. Lisäksi hän pelasi vuoden 2006 MM-kisoissa jolloin Suomi ylsi MM-pronssille Marko Hannula.

Suomen Kari Lohtander odottaa jo malttamattomana pääsyä rullakiekkokentille ja niin MM-rullakiekkokisoissa Suomea edustanut Antti Pihlstöm joutuu hieman miestä toppuuttelemaan. A-maajoukkue harjoitteli Hakametsässä kevään kotimaan kiertueella jolloin Lohtander oli saapunut kärkkymään vuoroaan päästä kentälle.

Suomi samassa lohkossa Ruotsin, Tshekin ja Slovenian kanssa - Liput Lippupisteestä 
Rullakiekon maailmanmestaruutta kotikaukalossaan puolustava Suomi kohtaa alkusarjan kolmessa ottelussaan Slovenian, Tshekin ja Ruotsin.Suomen ja sen alkusarjavastustajien lisäksi A-sarjassa kirkkaimmista mitaleista kisaavat Kanada, USA, Saksa ja Slovakia.

Suomen ottelut rullakiekon MM-kisoissa:
su 5.7. klo 18 Slovenia-Suomi
ma 6.7. klo 18 Suomi-Tshekki
ti 7.7. klo 18 Suomi-Ruotsi
to 9.7. ¼-finaalit (Suomi pelaa klo 18 alkavassa ottelussa)
pe 10.7. semifinaalit (edetessään semifinaaleihin, Suomi pelaa klo 18 alkavassa ottelussa)
la 11.7. mitalipelit

Tampereen Hakametsässä 5.-11. heinäkuuta pelattavien Rullakiekon MM-kisojen lipunmyynti on alkanut. Liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan.