tiistai, 19 toukokuu 2015 09:39

MM-rullakiekkoa Nuorten SM-liigan ennätysmiehen kotikulmilla - “Mä tuun tsiigaan, tuu sääkin”

Kirjoittanut Toimitus
Eemeli Suomi tehtaili Ilveksen riveissä menneellä kaudella runkosarjassa pisteet 19+60=79. Eemeli Suomi tehtaili Ilveksen riveissä menneellä kaudella runkosarjassa pisteet 19+60=79. Jukka Salminen.

Nuorten SM-liigassa Ilveksen Eemeli Suomi iski menneellä kaudella pisteitä siihen tahtiin, että rikkoi sarjan syöttöennätyksen sekä yhden kauden piste-ennätyksen. Suomi on hypännyt kaukaloon nyt rullat jalassaan ja mies on päässyt myös pisteiden makuun Pahalammen riveissä Rullakiekon SM-liigassa. Rullakiekon MM-kisat pelataan Eemelin kotikaupungissa Tampereella heinäkuussa.

Suomi samassa lohkossa Ruotsin, Tshekin ja Slovenian kanssa - Liput Lippupisteestä 
Rullakiekon maailmanmestaruutta kotikaukalossaan puolustava Suomi kohtaa alkusarjan kolmessa ottelussaan Slovenian, Tshekin ja Ruotsin.Suomen ja sen alkusarjavastustajien lisäksi A-sarjassa kirkkaimmista mitaleista kisaavat Kanada, USA, Saksa ja Slovakia.

Suomen ottelut rullakiekon MM-kisoissa:
su 5.7. klo 18 Slovenia-Suomi
ma 6.7. klo 18 Suomi-Tshekki
ti 7.7. klo 18 Suomi-Ruotsi
to 9.7. ¼-finaalit (Suomi pelaa klo 18 alkavassa ottelussa)
pe 10.7. semifinaalit (edetessään semifinaaleihin, Suomi pelaa klo 18 alkavassa ottelussa)
la 11.7. mitalipelit

Tampereen Hakametsässä 5.-11. heinäkuuta pelattavien Rullakiekon MM-kisojen lipunmyynti on alkanut. Liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan.