maanantai, 23 helmikuu 2015 12:30

Rullakiekon MM-kisojen vaparihaku loppusuoralla

Kirjoittanut Toimitus

5.-11. heinäkuuta Tampereella pelattavien rullakiekon MM-kisojen vaparihaku on loppusuoralla - hakuaika menee umpeen helmikuun lopussa, joten vielä on muutama päivä aikaa täyttää hakukaavake.

Vapaaehtoisten apua tarvitaan muun muassa ottelutapahtuman toteuttamisessa, lipunmyynnissä, joukkueisäntinä, kulunohjaksessa sekä asiakaspalvelussa.

- Vapaaehtoiseksi hakevan henkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Odotamme vapaaehtoisilta ystävällistä ja reipasta käytöstä sekä kielitaitoa. Osa tehtävistä vaatii myös erityisosaamista, esim. teknisiä taitoja tai ajokortin. Muun muassa joukkueisännän (eli team hostin) tulee olla käytettävissä joukkueen saapumisesta joukkueen lähtöön, mutta tehtäviä löytyy myös lyhyempikestoiselle ajalle, pääsihteeri Teemu Vanhala listaa.

Hakemuksen voi täyttää 28. helmikuuta saakka. Jatkohaastatteluihin valituille henkilöille ilmoitetaan jatko-ohjelmasta kevään aikana. Vapaaehtoisten MM-kisainfo pidetään toukokuussa.

Vastineeksi työpanoksestaan vapaaehtoiset saavat kisa-asun sekä ruoan yli 6 tuntia kestävissä työvuoroissa. Vapaaehtoisille ei makseta matkakuluja, majoitusta tai muita korvauksia.

- Lisäksi vapaaehtoisena toimiminen on ainutlaatuisen elämys. Kansainvälisen kisatapahtuman pääsee kokemaan esiripun takaa ja kisaviikon aikana syntyy taatusti myös uusia ystävyyssuhteita, Vanhala sanoo.

 

Rullakiekon MM-kisat 2015 pelataan Tampereella 5.-11.7.2015. MM-kisojen järjestämisestä vastaa Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyössä isäntäkaupungin ja paikallisten seurojen kanssa.

Rullakiekon MM-kisat Facebookissa