maanantai, 09 helmikuu 2015 09:02

Rullakiekon MM-kisojen pääsyliput myynnissä - päiväliput 6/11 euroa

Kirjoittanut Toimitus

Tampereen Hakametsässä 5.-11. heinäkuuta pelattavien Rullakiekon MM-kisojen lipunmyynti on alkanut. Liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan.

Päiväliput maksavat aikuisilta 11€ ja lapsilta (7-15v) 6€ - yhdellä päivälipulla pääsee katsomaan kaikki päivän ottelut. Turnauksen avauspäivään, 5. heinäkuuta asti myynnissä on myös turnauslippuja, joilla ovet avautuvat kaikkiin MM-otteluihin. Turnauslippu maksaa aikuisilta 42€ ja lapsilta 22€.

Suomi samassa lohkossa Ruotsin, Tshekin ja Slovenian kanssa
Rullakiekon maailmanmestaruutta kotikaukalossaan puolustava Suomi kohtaa alkusarjan kolmessa ottelussaan Slovenian, Tshekin ja Ruotsin.Suomen ja sen alkusarjavastustajien lisäksi A-sarjassa kirkkaimmista mitaleista kisaavat Kanada, USA, Saksa ja Slovakia.

Suomen ottelut rullakiekon MM-kisoissa:
su 5.7. klo 18 Slovenia-Suomi
ma 6.7. klo 18 Suomi-Tshekki
ti 7.7. klo 18 Suomi-Ruotsi
to 9.7. ¼-finaalit (Suomi pelaa klo 18 alkavassa ottelussa)
pe 10.7. semifinaalit (edetessään semifinaaleihin, Suomi pelaa klo 18 alkavassa ottelussa)
la 11.7. mitalipelit

Yhteensä rullakiekon MM-kisoissa on mukana 16 maata. A-sarjan kanssa samaan aikaan pelattavassa B-sarjassa on mukana myös jääkiekkoyleisölle perinteisiä kiekkomaita eksoottisempia osallistujia kuten Australia ja Argentiina.

Kolmipäiväisen alkusarjan (5.-7.7.) ja sijoituspelien aikana kisoissa pelataan yhteensä 45 ottelua. MM-mitalien kohtalo ratkeaa kisojen päätöspäivänä, lauantaina 11. heinäkuuta.


Kokonaisuudessaan rullakiekon MM-kisojen otteluohjelman voi ladata oheisesta liitteestä. 
Pääsyliput rullakiekon MM-kisoihin Lippupisteen verkkokaupasta