torstai, 13 joulukuu 2018 17:05

Naisleijonien parhaana palkittu Ronja Savolainen: "Oli meiltä tosi hyvä peli"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Ronja Savolainen. Ronja Savolainen. Pasi Mennander

Torstain Suomi–Ruotsi-ottelussa Naisleijonien parhaana pelaajana palkittu puolustaja Ronja Savolainen kertoi joukkueensa ottaneen opiksi tiistain Japani-tappiosta. Hakametsän kirkkaissa valoissa Suomi palasi omalle tasolleem.

- Japani-pelin jälkeen puhuimme asioista joita pitää parantaa. Teimme kuten sovimme ja tämä oli meiltä tosi hyvä peli. Ruotsi ei paljon paikkoja saanut, Savolainen, 21, kertoi.

Tiistaina Japani kukisti Suomen maalein 3-2. Ratkaisu haettiin jatkoajalta. Torstaina voittajasta ei ollut epäilystäkään, Suomi kukisti Ruotsin vakuuttavan peliesityksen jälkeen 2-0. Savolainen teki Suomen toisen maalin.

- Tiistaina emme olleet oikein hereillä. Ehkä on hyvä, että se tappio tuli nyt eikä myöhemmin. Otimme siitä pelistä hyvät asiat mukaan ja paransimme niitä mitä piti parantaa.

Hakametsässä oli 2421 katsojaa, vaikka peli alkoi jo kello 12. Keväällä häämöttävät MM-kotikisat tuovat kauteen erityistä latausta.

- Kyllä siitä saa lisäbuustia, kun kannustetaan. Kotikisat ovat tulossa, joten on pidettävä itsensä terveenä ja tehdä kaikkensa, jotta pääsee mukaan joukkueeseen.

Ronja Savolaisen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Suomi–Ruotsi-ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia