perjantai, 07 joulukuu 2018 10:38

Noora Räty edusti itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla - Muisteli ulkojääpelejä Ylen haastattelussa: "Siellä ne pohjat on luotu"

Kirjoittanut
KUNNIOITUS
Noora Räty ja Karel Popper saapumassa itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle. Noora Räty ja Karel Popper saapumassa itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle. Lehtikuva

Naisleijonien maalivahti Noora Räty muisteli jääkiekkoharrastuksensa alkua itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton suorassa tv-lähetyksessä. Rädyn mukaan innostus lajiin heräsi ulkojäillä.

- Siellä ne pohjat on luotu. Aina koulun jälkeen laitoimme pelit pystyyn Päivänkehrän koulun pihalla ja pelasimme niin pitkään kunnes valot sammuivat, Räty kertoi Ylelle.

Viime kaudella naisjääkiekko sai merkittävää huomiota olympiakisojen yhteydessä. Positiivinen medianäkyvyys ja pronssimitalit poikivat lisäresursseja harjoitteluun.

- Ilahduttavinta oli olympiakomitean 10 000 euron tukiraha, jonka avulla pelaajat pystyivät jäämään kokopäivätöistä pois ja treenaamaan ammattimaisemmin. Huhtikuussa ovat kotikisat tulossa, Räty muistutti.

Naisten maailmanmestaruudesta pelataan Rätyn kotimaisemissa Espoossa 4.-14.4.2019.

 

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia