keskiviikko, 20 joulukuu 2017 11:00

Pasi Mustonen jatkaa Naisleijonien päätoimisena päävalmentajana 2019 MM-kotikisoihin

Kirjoittanut Toimitus
Päävalmentaja Pasi Mustonen. Päävalmentaja Pasi Mustonen. Pasi Mennander

Naisleijonia kolme ja puoli vuotta luotsannut Pasi Mustonen jatkaa naisten maajoukkueen päävalmentajana keväällä 2019 Suomessa pelattaviin naisten MM-kisoihin.

Aluksi oman toimensa ohella Naisleijonia valmentaneen Mustosen pesti muuttui kuluvan kauden alussa päätoimiseksi ensimmäistä kertaa naisten maajoukkueen historiassa. Nyt päätoiminen päävalmentajuus saa vuoden jatkoa kun Mustonen jatkaa Naisleijonien luotsina vuoden 2019 MM-kotikisoihin.

- Koen olevani etuoikeutettu, kun saan mahdollisuuden jatkaa ensimmäisenä naisten maajoukkueen päätoimisena päävalmentajana tehtävissäni kohti kotikisoja, Mustonen iloitsee jatkostaan.

- Viimeiset kolme ja puoli vuotta ovat olleet minulle valmentajanurani paras matka. Olen oppinut paljon hienoilta naisilta ja johtoryhmiltä joiden kanssa olen saanut työskennellä ja uskon, että myös pelaajille on jäänyt oppia käteen yhteisen matkamme aikana.

Naisleijonat on saavuttanut Mustosen päävalmentajakaudella MM-pronssia vuosina 2015 ja 2017, vuonna 2016 Naisleijonat sijoittui MM-kisoissa neljänneksi.

Kuluvan kauden kohokohta on edessä helmikuussa, kun Naisleijonat matkaa PyeongChangin olympialaisiin.

Olympiakaudella ei pelata naisten MM-kisoja, seuraavan kerran MM-mitalit ovat jaossa huhtikuussa 2019 Suomen isännöimissä MM-kisoissa.

 

 

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia