sunnuntai, 16 helmikuu 2014 15:20

Näin Naisleijonat purki Ruotsi-ottelun pettymyksen: "Ylpeys Leijona-paidasta"

Kirjoittanut
Naisleijonien ilme oli Saksa-pelissä hieman alavireinen, mutta tärkein tuli: voitto. Naisleijonien ilme oli Saksa-pelissä hieman alavireinen, mutta tärkein tuli: voitto. Pasi Mennander

Naisleijonien päävalmentaja Mika Pieniniemi kertoi sunnuntaina joukkueensa tekemästä surutyöstä lauantain puolivälierätappion jälkeen. Vajaa vuorokausi pettymyksen jälkeen piti olla uudelleen kaukalossa ottamassa mittaa Saksasta.

- Vuorokausi sitten puolivälieräottelun jälkeen 21 pelaajaa itki pukukopissamme. Kello 17 kokoonnuimme palaveriin ja käänsimme katseemme tähän päivään, Pieniniemi sanoi.

- Meidän kaikkien on tunnettava vastumme Leijona-paidasta ja Naisleijonien tulevaisuudesta. On pelattava turnaus ryhdikkäästi ja kunnialla loppuun.

- Leijona notkahti eilen, mutta se ei saa katketa. Tämän päivän teemana oli ylpeys. Kaikki saamamme viestit läheisiltämme ja rakkailta ihmisiltä Suomesta kannustivat nostamaan päät pystyyn ja kantamaan ylpeinä Leijona-paitaa kahdessa viimeisessä ottelussa.

- Ottaen huomioon lähtökohdat, pelasimme Saksaa vastaan hyvän ensimmäisen erän. Meillä oli hyviä maalipaikkoja, mutta kahdessa viimeisessä erässä emme onnistuneet maalinteossa. Onneksi ensimmäisen erän maalit riittivät ottelun voittoon.