torstai, 26 helmikuu 2015 14:03

Samit-joukkueen arvot: ”Intohimo jääkiekkoa kohtaan ja urheilullisuus”

Kirjoittanut
Miika Heiskarin mainitsemat intohimo jääkiekkoon ja urheilullisuus ovat vieneet pitkälle myös Saku Koivun, Olli Jokisen ja Jussi Jokisen. Miika Heiskarin mainitsemat intohimo jääkiekkoon ja urheilullisuus ovat vieneet pitkälle myös Saku Koivun, Olli Jokisen ja Jussi Jokisen. Petteri Ikonen

Bluesia seurajoukkuetasolla edustava Miika Heiskari toimii Huippu-Pohjola -leirillä Samit-joukkueen kapteenina. EKS:ssä kiekkouransa aloittanut Heiskarin joukkueen arvot Huippu-Pohjolassa ovat selvät.

- Arvoihimme kuuluu intohimo jääkiekkoa kohtaan ja urheilullisuus. Ne ovat kaksi isointa arvoa, Heiskari alleviivaa.

- Huippu-Pohjolan voitto on tavoitteena. Meillä on aika tiivis joukkue, mutta myös yksilötaitoa on riittävästi.

Heiskarin kausi on sujunut hyvin, ja hän osasi odottaakin kutsua Huippu-Pohjolaan.

- Olen mennyt eteenpäin monessa asiassa. Kesällä kehitin aika paljon jalkoja ja laukausta. Liike on parantunut harjoittelun myötä, ja myös vedot lähtevät nyt aiempaa paremmin.

 

Huippu-Pohjola vuosi vuodelta

Mikä oli Huippu-Pohjola?

Jääkiekkoliiton Pohjola-leiri järjestettiin vuosina 2010-2015 kaksiosaisena. Ns. pääleiri, nimeltään Huippu-Pohjola, kokosi Vierumäelle leirivuonna 15 vuotta täyttäneiden poikien ikäluokan parhaimmiston. Ennen Huippu-Pohjolaa järjestettiin Pohjola-leirin (tai "koulutus-Pohjolan) nimellä leiri vuotta nuoremmille. Huippu-Pohjola oli näistä kahdesta leiristä se, joka jatkoi 1960-luvun alussa käynnistyneen talvisuurleirin traditiota.

Etsi sivustolta