lauantai, 09 marraskuu 2019 21:59

Kapteeni Marko Anttila odottaa hienoa peliä Ruotsia vastaan - Suomi-Ruotsi sunnuntaina klo 17.30

Kirjoittanut Tiina Inkiläinen
Kapteeni Marko Anttila odottaa hienoa peliä Ruotsia vastaan  - Suomi-Ruotsi sunnuntaina klo 17.30 Matti Nenonen

Leijonien kapteeni Marko Anttila ennakoi Tshekki-pelin jälkeen isänpäivän Ruotsi-ottelua, jossa kotijoukkueella on tukenaan loppuunmyyty Hartwall Areena.

- Nää on hienoja pelejä, pääsee nauttimaan jääkiekosta. Tulos oli tänään vähän tällainen, mutta huomenna on uusi päivä ja painetaan täysillä Ruotsi kumoon.

Anttilan mukaan ei tarvitse hirveästi miettiä, sytyttääkö peli Ruotsia vastaan.

- Varsinkin kun täällä Helsingissä pääsee pelaamaan niitä vastaan, niin koko Hartwall Areena on meidän takana. Hieno päästä mittaamaan heitä.

Parannettavaa löytyy kipparin mukaan vielä joukkue- sekä yksilöpelistä.

- Tänään parannettiin jo Venäjä-pelistä, mutta ehkä tehokkuus vielä joukkueena kaipaisi parantamista. Ylivoimalla oli paljon paikkoja.

- Sama laulu vähän itsellä, vähän jos terävöittää toimintaa niin tulos on parempi, Anttila pohtii.

Suomi ja Ruotsi kohtaavat isänpäivänä pelattavassa Karjala-turnauksen päätösottelussa, joka alkaa klo 17.30. Ottelu on tällä hetkellä lähes loppuunmyyty, mutta aamupäivällä voi vielä vapautua joitakin katsomopaikkoja myyntiin Ticketmasterin verkkopalveluun. Sunnuntain päiväpelissä klo 13.30 vastakkain asettuvat Tshekki ja Venäjä. Kumpaakin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ylen kanavilta, TV2:lla ja Areenassa.

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

Etsi sivustolta