sunnuntai, 09 huhtikuu 2017 10:47

Valmennuksella kovat odotukset Leijonien kotimaan viikolle ja Tanska-otteluihin

Kirjoittanut Toimitus
Ensi viikolla kaukalossa nähdään kaksi joukkueellista Leijonia: Suomi vs. Tanska Mikkelissä 13.4. ja Lappeenrannassa 15.4. Ensi viikolla kaukalossa nähdään kaksi joukkueellista Leijonia: Suomi vs. Tanska Mikkelissä 13.4. ja Lappeenrannassa 15.4.

- Meillä oli tällä viikolla onnistunut MM-leiri Budapestissa ja seuraavaksi kotipelit edessä. Sama ryhmä jatkaa ja kolme uutta pelaajaa tulee mukaan. Saadaan varmasti hyvä kakkosleiri aikaiseksi, ennakoi päävalmentaja Lauri Marjamäki joukkueensa seuraavaa viikkoa.
 

- Kiva olla ensi viikolla kotimaassa, Mikkeli ja Lappeenranta ovat hienot pelipaikat, Marjamäki iloitsee Leijonien kevään ainoasta kotimaan leiriviikosta.

- Mennään maltilla eteenpäin ja tiedetään koko ajan mihin kaikki tähtää. Uskon että taas pystytään ottamaan pykälä eteenpäin.

Pääsiäisviikkona vastaan asettuvasta Tanskasta Marjamäki povaa Leijonille kovempaa vastusta kuin perjantaina kohdatusta Unkarista.

- Ensi viikolla vastus kovenee. Tanska on erittäin laadukas joukkue, jossa on tuttuja pelaajia Jokeri-pelaajista lähtien. Joukkueen kannalta on hyvä että tulee erilainen vastus, sekin valmistaa meitä kisoihin kun saadaan pelata erilaisia joukkueita vastaan.

Suomi ja Tanska kohtaavat kiirastorstaina 13.4. klo 18.30 Mikkelin Ikioma Areenassa ja pääsiäislauantaina 15.4. klo 15 Lappeenrannan Kisapuistossa. Pääsyliput otteluihin ovat myynnissä Lippupisteen myyntikanavissa - liput maksavat aikuisilta alkaen 11 ja lapsilta alkaen 7 euroa.

Suomi-Tanska @Mikkeli to 13.4. klo 18.30

Suomi-Tanska @Lappeenranta la 15.4. klo 15

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia