maanantai, 23 toukokuu 2016 14:44

Kummola seurasi kisoja aiemmasta poikkeavassa roolissa: ”Loistava suoritus koko joukkueelta”

Kirjoittanut
Vuodesta 1997 lähtien Kalervo Kummola katseli jääkiekon MM-kilpailuja Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajana. Tänä keväänä Kummola ei enää ollut puheenjohtaja. Vuodesta 1997 lähtien Kalervo Kummola katseli jääkiekon MM-kilpailuja Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajana. Tänä keväänä Kummola ei enää ollut puheenjohtaja. Jukka Salminen

Suomen Jääkiekkoliiton entinen puheenjohtaja Kalervo Kummola saapui Moskovasta samalla lentokoneella Suomen A-maajoukkueen kanssa.

Kummolan vuonna 1997 alkanut aikakausi Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajana päättyi tammikuun alussa, joten tämän kevään MM-kilpailuja hän seurasi siis aiemmasta poikkeavassa roolissa.

- Yksi hienoimmista jääkiekkokausista, joka on minun kohdalle sattunut, Kummola viittasi miesten MM-hopean lisäksi kauden aikana saavutettuihin Nuorten Leijonien ja Pikkuleijonien MM-kultamitaleihin.

- MM-hopea oli loistava suoritus koko joukkueelta. Meillä on todella hyviä nuoria pelaajia, ja koko ajan tulee lisää nuoria. Kovia poikia, Kummola jakoi tunnustusta.

Tammikuussa Nuoret Leijonat voitti MM-kultaa päivä ennen Kalervo Kummolan puheenjohtajakauden päättymistä. Huhtikuussa juhlivat Pikkuleijonat, ja toukokuussa Leijonat oli todella lähellä jättipottia.

- Tässä on nyt useita kovia ikäluokkia, joihin kuuluvat nuoret ovat voittaneet juniorimaajoukkueissa mestaruuksia. Todella mukava on seurata näitä pelaajia, Kummola päätti.

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia