maanantai, 23 toukokuu 2016 14:40

Luottosentteri Koskiranta: ”Tappio oli suuri pettymys”

Kirjoittanut
Jarno Koskiranta teki MM-kilpailuissa pisteet 3+1=4. Jarno Koskiranta teki MM-kilpailuissa pisteet 3+1=4. Jukka Salminen

Suomen kolmosketjua läpi MM-kilpailujen johti 29-vuotias SKA Pietarin keskushyökkääjä Jarno Koskiranta.

Uransa toiset MM-kilpailut pelannut hyökkääjä saavutti ensimmäisen arvokisamitalinsa, mutta Kanadaa vastaan kärsitty 0-2-finaalitappio tuntui vielä maanantaina pahalle.  

- Tappio MM-finaalissa on tietysti suuri pettymys. Monelle pelaajalle tämä oli uran viimeinen kerta kuin tuollaisessa ottelussa pääsi pelaamaan. Itsellenikin varmaan tämä oli viimeinen tilaisuus, Koskiranta tuumi Leijonien saavuttua kotimaan kamaralle.

- Kanada oli sen alkusarjaottelumme (Suomi voitti 5-0) jälkeen katsonut peliämme videolta, ja he olivat hyvin opiskelleet sen, miten meitä vastaan täytyy pelata.

Koskiranta liittyi MM-leiritykseen huhtikuun puolivälissä.

- Takana on mielenkiintoinen ja hieno matka. On aina hieno pelata maajoukkueessa ja olla yhdessä eri pelaajien kanssa kuin seurajoukkueessa.

Koskiranta pelasi edellisen kerran MM-kilpailuissa vuonna 2013, jolloin kisakaupunkeina toimivat Helsinki ja Tukholma.

Tämän vuoden MM-kilpailujen ottelut pelattiin Venäjän Pietarissa ja Moskovassa. Ensin mainittu on nykyään Lappeenrannan lisäksi Koskirannan perheen toinen kotikaupunki.

- Periaatteessa melko samanlaiset kisat oli kyseessä kuin kolme vuotta sitten. Perusrutiinit ovat samat, olivat kisat Suomessa tai Venäjällä. Lisäksi nytkin mukana oli samoja pelaajia ja huoltajia kuin kolme vuotta sitten.

- Omaan ja ketjumme pelaamiseen olen tyytyväinen. Pystyimme pelaamaan parhaalla mahdollisella omalla tasollamme ja täytimme paikkamme joukkueessa, Koskiranta päätti.

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia