perjantai, 13 toukokuu 2016 23:29

Puolustaja Esa Lindell toipui aikaerosta hyvin - ”Pystyn vielä aika paljon parempaan”

Kirjoittanut
Esa Lindell taisteli kiekosta USA:n Nick Folignon kanssa. Esa Lindell taisteli kiekosta USA:n Nick Folignon kanssa. Minas Panagiotakis/HHOF-IIHF Images

Dallas Starsin NHL-organisaatiossa pelaava puolustaja Esa Lindell liittyi MM-joukkueeseen vasta kisojen kynnyksellä. Aikaerohaasteesta hän selvisi hyvin.

- Olen nukkunut joka yö hyvin. Aikaero on näkynyt ehkä aamuisin, jolloin on ollut vähän pöhnäinen olo, Lindell kertoi.

- Pelituntuman kanssa oli aluksi kaikkein vaikeinta, kiekko ei totellut ja pomppi lavasta. Mutta koko ajan on tuntunut paremmalta.

Puolentoista viikon kuluttua 22 vuotta täyttävä Lindell kuuluu MM-joukkueen nuorisokaartiin. Kaukalon ulkopuolella hän viihtyy parhaiten muiden nuorten pelaajien kanssa.

- Ainahan se alkuun on sellaista katselua ja hakemista, mutta kyllä tämä jo joukkueelta tuntuu. Hyvin olemme hitsautuneet yhteen. Olemme pelanneet ihan hyvin, neljästä ottelusta neljä voittoa, joten ei valittamista.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2014 voittanut Lindell uskoo pystyvänsä kaukalossa vielä parempaan.
- Ihan jees startti. Saksaa vastaan oli heikompi peli, mutta pystyn parantamaan omaa peliänikin vielä aika paljon.

Pietariakin Lindell on ehtinyt katsella.

- Pari kertaa olen käynyt tuossa pääkadulla kävelemässä. Eilen oli vapaapäivä, joten kiekkoa ei tullut ajateltua. Katselimme vähän nähtävyyksiä ja kävimme parissa kaupassa.

Lauantaina Suomi kohtaa Ranskan kello 12:15 alkavassa ottelussa.
- Ranska voitti Saksan, jonka kanssa meillä oli vähän vaikeuksia. Se on kahdentoista peli, joten meidän on oltava hereillä alusta asti.

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia