perjantai, 09 toukokuu 2014 12:12

Leijona-konkari - ”Hauskaa on ollut kyllä aina!”

Kirjoittanut Veera Manninen
Jarkko Immonen. Jarkko Immonen. Anu Laitila.

Jarkko Immonen, Leijonien kokeneimpaan kaartiin kuuluva hyökkääjä ei aikaillut, kun kutsu maajoukkueeseen ja Minskin MM-kisoihin kävi.

- Kyllä mä olin heti valmis mukaan kun juteltiin ja onnistui, että sain huilata ja vetää henkeä kauden jälkeen, niin tässä sai uudestaan lähteä intoa täynnä. Enemmänkin nyt odottaa vain, että pelit taas alkaisivat, Immonen kertoo.

Immosella on tältä kaudelta taskussa jo olympiapronssi. 32-vuotias hyökkääjä tietää, miten arvokisoihin valmistaudutaan. 

- Tämä on aika tuttua, että ei tässä mitään ihmeellistä enää tehdä. Tällaista tuntumaa ja kenttien kanssa sovitaan asioita ja käydään pelisysteemiä läpi. Nyt keskitytään vain lätkään.

- Odotan henkilökohtaisesti sellaista tasaista pelaamista ja kovia pelejä. Totta kai molempiin suuntiin, hyökkäys- ja puolustuspelaamista sekä ylivoimaa ja alivoimaa, että kaikki hommat käy, Immonen tuumii.

Immonen oli mukana Leijonissa vuonna 2011, kun joukkue voitti MM-kultaa. Samalla mies vei myös kisojen maalikuninkuuden yhdeksällä maalilla. Leijonien matkassa on ehtinyt kertyä mukavia muistoja.

- Hauskinta oli, kun voitettiin kultaa. Silloin oli kivaa, ja totta kai olympialaiset on ollut hienoja kokemuksia. Hauskaa on ollut kyllä aina!

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia