maanantai, 17 helmikuu 2014 18:58

Norja yrittää ihmettä Venäjää vastaan - Maalivahti Haugen kerää jo raivoa

Kirjoittanut
Kuva Norjan harjoituksista viime perjantailta. Kuva Norjan harjoituksista viime perjantailta. Pasi Mennander

Olympialaisten isäntämaa Venäjä saa tiistain karsintapelissä vastaansa Norjan joukkueen. Norja oli alkulohkojen huonoin joukkue, joten ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä.

Norja hävisi alkulohkossaan Suomelle, Kanadalle ja Itävallalle. Sunnuntain Itävalta-tappion (1-3) jälkeen joukkueen ykkösmaalivahti Lars Haugen luisteli kaukalosta silminnähden suuttuneena, mutta miehen omasta mielestä siinä ei ollut mitään kummallista.

- Olin todella vihainen. Pelasimme surkeasti ja asia raivostuttaa minua vieläkin, Haugen sanoi maanantain harjoitusten jälkeen.

- Mutta niin se minun kohdallani menee. Minun on oltava vähän vihainen saadakseni kiekot kiinni.

Lisämotivaatiota Haugen on hakenut muiden norjalaisten menestyksestä. Tätä kirjoitettaessa Norja oli voittanut Sotshissa viisi kultaa, kolme hopeaa ja seitsemän pronssia.

- Kävin katsomassa super-G:n mitaliseremonioita ja sain kultamitalistamme taas vähän lisämotivaatiota. Pikku breikki oli ihan paikallaan, olemme valmiina kohtaamaan Venäjän.

Karsintaottelu Venäjä-Norja pelataan tiistaina alkaen kello 14:30 Suomen aikaa. Ottelun voittaja kohtaa keskiviikkona puolivälieräottelussa Suomen.

 

 

 

Viimeksi muutettu maanantai, 17 helmikuu 2014 19:05

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia