lauantai, 18 toukokuu 2013 23:59

Sveitsin Ryan Gardner: "Emme säästä ruutia finaalissa"

Kirjoittanut Riikka Hoppu
Ryan Gardner. Ryan Gardner. Riikka Hoppu

- Haluamme nauttia ensin tästä voitosta. Monien perheet ovat tulleet tänne katsomaan ja kannustamaan ja pelaajat ansaitsevat tämän. Sveitsi on yrittänyt niin pitkään ja pelaajat eivät ole saaneet maistaa mitalipeliä, hyökkääjä Ryan Gardner sanoi voitokkaan MM-välieräottelun jälkeen.

- Aluksi voittojamme pidettiin yllätysvoittoina, mutta olemme pelanneet paremmin ja paremmin ja tämä oli ehkä paras tähän astisista, joko tämä tai Norja-matsi. Pelasimme tosi fiksusti, paransimme ja tiesimme että niin tekevät muutkin joukkueet pelimäärien kasvaessa. Suuret joukkueet voittavat aina lopulta, joten meidän täytyi kasvaa joukkueena, tiivistää puolustustamme ja ylivoimapeliämme.

- Keskitymme vain omaan peliimme. Emme voi huolestua muiden tekemisistä. Saatoimme ehkä missata joitakin tilanteita kun keskitymme omaan puolustukseemme.

- Toivon, että mitali kaulassani huomenna on kulta. Olemme päässeet näin pitkälle ja minulle tuskin tulee toista tilaisuutta. Nautimme tästä nyt emmekä säästä ruutia huomenna Ruotsia vastaan.

Tukholmasta, Riikka Hoppu

 

 

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia