tiistai, 14 toukokuu 2013 16:07

Slovakian Branko Radivojevic: Yleisökin oli tänään puolellamme

Kirjoittanut Leena Huhtamaa
Radivojevic kiitteli suomalaista yleisöä sekä Slovakian puolustuspeliä. Radivojevic kiitteli suomalaista yleisöä sekä Slovakian puolustuspeliä. Satu Kaarnakangas

Slovakia kukisti USA:n loppusijoitusten kannalta ratkaisevassa pelissä 4-1. Voitto USA:sta tiesi sitä, että Slovakia on lohkon neljäs ja jatkaa torstain puolivälieriin.

Maali heti pelin alussa antoi ratkaisevan suunnan koko pelille. Koko Slovakian joukkue oli tänään muutenkin valmiina. Erityisesti puolustuksemme toimi erinomaisesti, kiitteli Slovakian ensimmäisen maalin laukonut Branko Radivojevic.

Myös Slovakian maalivahtipeli toimi, sillä maalivahti palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

Ottelussa oli Slovakian kannalta kovat panokset. Voittamalla USA, oli tiedossa pääsy jatkoon ja häviö olisi vaatinut apuja muilta joukkueilta.

- En tiedä pelasimmeko henkemme edestä, mutta koko joukkue pelasi tänään sataprosenttisesti ja latautuminen onnistui hyvin, kertoi Radivojevic.

Slovakia sai yllättävän avun katsomosta.

- Yleisö oli tänään täydellisesti meidän puolellamme ja siitä täytyy antaa suuret kiitokset kaikille meitä kannustaneille. Huomasimme että siellä oli paljon suomalaisia lapsia ja oli todella kiva pelata heidän suosikkijoukkueenaan, kiitteli Radivojevic.

Slovakian vastustaja selviää illan Suomi-Latvia pelin jälkeen. Mikäli Suomi voittaa Latvian, torstain pelissä Slovakia saa vastaansa Suomen.

Viimeksi muutettu tiistai, 14 toukokuu 2013 16:34

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia