lauantai, 04 toukokuu 2013 14:43

Huoltajien todistustenjakotilaisuus kisa-aitiossa

Kirjoittanut Leena Huhtamaa
14 huoltajaa sai todistuksensa USA-Itävalta pelin erätauolla 14 huoltajaa sai todistuksensa USA-Itävalta pelin erätauolla Matti Nenonen

USA-Itävalta pelin erätauolla vietettiin eräässä aitiossa todistustenjakotilaisuutta. Kyseessä oli Kisakallion Urheiluopistolla reilu vuosi sitten käynnistynyt historian ensimmäinen jääkiekkohuoltajien täydennyskoulutus, joka saatiin kisapuitteissa päätökseen.

Koulutuksen ohjelmavastaavana toiminut Aki-Matti Alanen kiitti puheessaan Kisakallion puolesta kautta aikojen ensimmäistä valmistunutta ryhmää.

- Toivotan kaikkea hyvää jatkoon. Toivottavasti pääsette hyödyntämään kurssin aikana kartutettuja taitoja tulevaisuudessa, Alanen totesi puheessaan.

Nyt valmistunut ryhmä koostui erilaisen taustan omaavista henkilöistä. Oli kokeneita huotajakonkareita liigasta ja mestiksestä ja lisäksi toimijoita junnukiekon parista. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia jääkiekkohuoltajan tehtävissä toimimiseen, sekä alan työtehtävien ja toimintamallien kehittämiseen huipputasolla.

- Minulle jäi sellainen tunne että koulutus oli onnistunut. Parasta antia oli ehkä ryhmä joka hitsautui hyvin yhteen ja kaikilla oli toisilleen paljon annettavaa erilaisista taustoistaan huolimatta, kertoi Alanen.

Koulutukseen kuului teoriaa, mutta myös paljon käytännön asioita aina luistimen teroittamisesta alkaen. Ohjelmaan kuului myös työharjoittelua.

- Tavoitteena oli että sen jälkeen olisi valmiudet toimia huoltopäällikön tehtävissä, ja näin edistää laadukasta toimintaa omissa seuroissaan, Alanen kertoo.

Koulutukselle on suunnitteilla jatkoa, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

Viimeksi muutettu lauantai, 04 toukokuu 2013 14:59

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

A-maajoukkueen kausi 2019-20

7.-10.11.2019:
Karjala-turnaus (EHT), Helsinki
Pääsyliput: Ticketmaster

12.-15.12.2019:
Channel One Cup (EHT), Tshekki & Venäjä

6.-9.2.2020:
Beijer Hockey Games (EHT), Helsinki & Ruotsi

Vko 15, 2020:
2 x FIN-DEN (EHC, Nordic Cup), Suomi

Vko 16, 2020:
2 x NOR-FIN (EHC, Nordic Cup), Norja

Vko 17, 2020:
2 x SWE-FIN (EHC, Nordic Cup,) Ruotsi

30.4.-3.5.2020:
Carlson Hockey Games (EHT), Tshekki

8.-24.5.2020:
MM-kisat, Lausanne & Zürich, Sveitsi

A-maajoukkueen uutiset kausi kaudelta