perjantai, 03 toukokuu 2013 23:11

Leijonilla vahva Some-vitja mukana kisoissa - Kaikki seuraamaan Leijonia

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Viestinnän vapari Anu Laitila päivittää Facebookin kuvagalleriaa. Viestinnän vapari Anu Laitila päivittää Facebookin kuvagalleriaa. Silja Schemeikka

Kotikisat näkyvät vahvasti myös sosiaalisessa mediassa: Facebookissa, Twitterissä - ja tänä keväänä uutuutena on myös Google Hangout -palvelussa, jonka kautta myös faneilla on mahdollisuus päästä haastattelemaan pelaajia.

Sosiaalisen median kanavista vastaavaa Joel Häkämies kertoo, että tämän vuoden kisojen aikana sosiaalisen median pääpaino on osallistaa ihmisiä enemmän.

- Leijonat.fi -sivustolla on Leijona-faneilla ollut mahdollisuus osallistua kisaan, josta voittajat pääsevät itse esittämään kysymyksiä Leijona-pelaajille Google Hangout -palvelun kautta, Joel selvittää.

Hän kertoo, että tärkeintä antia sosiaalisessa mediassa ovat Twitterin live-otteluseurannat Leijonien peleistä. Leijonat-Twitterin päivittämisestä vastaavat viestinnän vapaaehtoiset, joita Joel ei ole halunnut liikaa rajoittaa.

- Vastaan mitä Twitterissä julkaistaan, mutta olen halunnut antaa tiimiläisille aika vapaat kädet. Halli on kisojen aikana täynnä sosiaaliseen mediaan sopivia tapahtumia.

Sosiaalisen median kanavien toiminta tukee Leijonat.fi -sivuston uutisointia, vastaa fanien kysymyksiin ja elää keskellä kisoja raportoiden sieltä missä tapahtuu.

Suomi-Saksa -ottelun liveseurantaa hoitivat Anu Laitila ja Jenni Valtari, jotka molemmat kehuvat työtä rennoksi ja mukavaksi.

- Tosi hyvillä fiiliksillä meni ottelu ja huomenna jatkan iloisella mielellä, Jenni kertoo hymyssä suin.

Leijonien Twitter-tili on ollut suosittu ja Joel sanoo, että se on oiva tapa seurata Suomen otteluita, jos ei ole television tai radion äärellä. Hän myös toivoo, että kisojen aikana onnistutaan tavoittamaan suuri määrä uusia seuraajia.

Leijonien Twitter ja Facebook -tilit antavat ottelutapahtumien lisäksi myös erilaisia tietoiskuja käytännönjärjeslyistä kisa-alueella,ohjeistaa faneja ja raottaa verhoa kulissien takana. Kannattaa olla mukana Leijonien Some-kentällisessä, niin pääset elämään kisojen sykkeessä.

Viimeksi muutettu perjantai, 03 toukokuu 2013 23:40

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

A-maajoukkueen kausi 2019-20

7.-10.11.2019:
Karjala-turnaus (EHT), Helsinki
Pääsyliput: Ticketmaster

12.-15.12.2019:
Channel One Cup (EHT), Tshekki & Venäjä

6.-9.2.2020:
Beijer Hockey Games (EHT), Helsinki & Ruotsi

Vko 15, 2020:
2 x FIN-DEN (EHC, Nordic Cup), Suomi

Vko 16, 2020:
2 x NOR-FIN (EHC, Nordic Cup), Norja

Vko 17, 2020:
2 x SWE-FIN (EHC, Nordic Cup,) Ruotsi

30.4.-3.5.2020:
Carlson Hockey Games (EHT), Tshekki

8.-24.5.2020:
MM-kisat, Lausanne & Zürich, Sveitsi

A-maajoukkueen uutiset kausi kaudelta