perjantai, 03 toukokuu 2013 20:57

Suomi-fanit saapuivat Areenalle

Kirjoittanut Kristiina Ylikunnari
Sodankylästä kisamatkalle lähteneet Kaisa, Ada, Juhamatti ja Jonna-Tuulia uskoivat vahvasti Suomen voittoon. Kolme seurueesta oli ollut myös viime vuonna seuraamassa MM-kisoja Helsingissä. Osa tämän illan kisavarustuksesta olikin jo kertaalleen testattua. Sodankylästä kisamatkalle lähteneet Kaisa, Ada, Juhamatti ja Jonna-Tuulia uskoivat vahvasti Suomen voittoon. Kolme seurueesta oli ollut myös viime vuonna seuraamassa MM-kisoja Helsingissä. Osa tämän illan kisavarustuksesta olikin jo kertaalleen testattua. Jussi Svahn

Sini-valkoinen fanijoukko saapui auringon saattelemana Hartwall Areenalle kannustamaan Suomen Leijonia heidän aloittaessaan MM-kisarupeamaansa. Kisaturisteja upeissa kannustusvarustuksissaan oli saapunut seuraamaan MM-kisoja aina Suomen pohjoisinta kolkkaa myöten.

Saamelaiset Stefan, Stigo, Sebastian ja Mikkel olivat ensimmäistä kertaa MM-kisoissa, kuin myös jäähallissa. He olivat lähteneet kisoihin Utsjoelta sonnustautuneena upeisiin Saamelaisten kansallispukuihin. Heille oli päivän selvää, että Suomi voittaa illan pelin.


Tamperelainen syntymäpäiväporukka toteutti päivänsankarin unelmaa ja tulivat katsomaan MM-kisoja. Mauke, Petra, Noora, Niina, Jounija Jari olivat kaikki MM-kisojen ensikertalaisia. Totta kai Suomi voittaa, kuului kuin yhdestä suusta heidän ollessa niin yksimielisiä asiasta.


Jyrki, konkari MM-kisakävijänä, oli pukeutunut jo aiempiin kisoihin hankkimiinsa varusteisiin. Vili ja Antti olivat ensimmäisten kisojensa kunniaksi saaneet sopivan sini-valkoisen asustuksen. Pieksämäkeläiset epäröivät ainoastaan kertoa, millaisella maalierolla Suomi voittaa.


 

 

Viimeksi muutettu perjantai, 03 toukokuu 2013 21:15

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia