perjantai, 03 toukokuu 2013 20:01

Leijona-fiilis kohoaa - Lätkäjätkä nostatti tunnelmaa

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Laulaja Antti Matikainen vauhdissa Hockey Gardenin lavalla. Laulaja Antti Matikainen vauhdissa Hockey Gardenin lavalla. Pekka Salminen

Hockey Gardenin lavalle noin tunti ennen Suomen ottelua nousi Antti Matikainen, joka nostatti kiekkoyleisön fiilistä kunnon "hokirokilla".

Useampi tuhat Leijona-fania oli jo nostattamassa kisatunnelmia Areenan Hockey Garden -teltassa hyvissä ajoin ennen Leijonien kisa-avauksen alkua. Antti Matikainen nostatti fiiliksen kattoo ja viimeisenä biisinä kuultu Popedan "Ukkometso" soi komeana yhteislauluna.

- Kyllä se jo tiedettiin biisilistaa laadittaessa, että mikä biisi räjäyttää pankin, Matikainen kertoi keikan jälkeen.

Matikainen myös yhtyy biisin sanoihin ja kertoo, että iskee myös häneen, kun Suomi pelaa lätkää. Kajaanilaislähtöisenä hänen sydämensä sykkii tietysti Kajaanin Hokille, mutta viime vuosina varsinainen fanittaminen on jäänyt ja Antista on tullut intohimoinen lätkäfani.

- Voi sanoa, että en niin kauheasti fanita tiettyä joukkuetta vaan tykkään kattoo kunnon lätkää eikä joukkueilla ole väliä.

MM-kisat sytyttää Matikaisen joka kevät ja hän seuraakin Leijonien otteita hyvin tarkasti. Tänä vuonna hän odottaa mielenkiinnolla SM-liiga pelaajien otteita. Antilla on myös selkeä veikkaus Leijonien sijoituksesta.

- Kultaa Globenista. Ei muusta voida puhua, hyväntuulinen Matikainen toteaa ja suuntaa Areenalle katsomaan Suomi-Saksa -ottelua.

 

 

Viimeksi muutettu perjantai, 03 toukokuu 2013 20:17

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia