torstai, 02 toukokuu 2013 15:48

Antti Pihlström: "Pelattava rohkeaa peliä"

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Antti Pihlström odottaa innolla huomista avausottelua Saksaa vastaan. Antti Pihlström odottaa innolla huomista avausottelua Saksaa vastaan. Silja Schemeikka

Leijonien ikitaistelija Antti Pihlström oli iloisella ja luottavaisella mielellä torstain harjoitusten jälkeen. Treenipäivät ovat tulleet tarpeeseen ja Pihlströmin mukaan kisafiilis alkaa nousta.

- Nyt verrytellään ja sitten suunnataan hotellille syömään ja rentoutumaan, kertoo Pihlström joukkueen tulevista suunnitelmista.

Pihlström tietää, että huomenna vastaan asettuu laadukas ja hyvä joukkue.

- Saksa on pelannut viime vuosina hyviä arvokisoja. Meidän täytyy olla työteliäämpi joukkue ja jokaisen jätkän on uskallettava pelata rohkeasti.

Yleisö on Leijonille tärkeä tuki ja antaa lisäpontta pelaamiseen. Pihlströmin kasvoille kohoaa leveä hymy, kun puhe kääntyy villisti kannustaviin Leijona-faneihin.

- Kaikki varmaan arvaa, kuinka paljon se tuo lisävoimaa omaan peliin, kun yleisö kannustaa, Pihlström vinkkaa Leijona-yleisölle.

Hän myös uskoo Leijona-miehestön pystyvän omilla otteillaan vielä saamaan yleisöä enemmän villiintymään ja kannustamaan.

Viimeksi muutettu torstai, 02 toukokuu 2013 16:01

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia