keskiviikko, 01 toukokuu 2013 16:21

Leijonien kyydissä – kurkistus kulissien taakse

Kirjoittanut Kristiina Ylikunnari
Leijonien kyydissä – kurkistus kulissien taakse Satu Kaarnakangas

Leijonien kyydissä -sarja saa jatkoa tänä keväänä. Leijonat.fi:n vapaaehtoistoimittajat pääsivät kurkistamaan kulissien taakse, millaista meno Leijonien kyydissä on. 

Leijonien kyydissä -sarjassa matkataan autolla Hartwall Areenalta MTV3:n studiolle Leijonien harjoituksien jälkeen. Tänään Leijonien kyydissä oltiin heidän ensimmäisten harjoituksiensa jälkeen. Ennen pelaajien saapumista autolle, kamera on asetettu sopivaan paikkaan ja haastateltaville mietitty oikeat paikat. Leijonien kyydissä -sarjan toimittaja Jukka Salminen tietää haastateltavansa hyvissä ajoin ennen h-hetkeä ja voi näin ollen valmistella sopivat kysymykset kullekin haastateltavalle. Se on tärkeää, koska liikkuvassa autossa haastattelun ja kuvaamisen yhdistäminen on vähintäänkin haastavaa.

Matka on lyhyt, joten auto on liikkunut tuskin muutamaa metriäkään Hartwall Areenalta, kun ensimmäinen pelaajahaastattelu on jo aloitettu. Yleensä kyydissä on 2-3 pelaajaa tai muita Leijonien henkilöstöä. Ensimmäisen haastattelun päätyttyä vaihdetaan lennosta seuraavaan. Nopeista vaihdoista huolimatta tunnelma autossa on erittäin rento.

MTV3:n studiolla päästään seuraamaan vielä pelaajien valmistautumista tv-haastattteluun. Puserot vaihdetaan ja puuteria laitetaan kasvoihin ennen tv-kameroiden eteen asettumista. Omaa tv-haastatteluvuoroaan odottaessaan pelaajien luppoaika hyödynnetään radiohaastattelun merkeissä kuin myös fani-paitoja signeeratessa.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 01 toukokuu 2013 17:24

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia