torstai, 21 maaliskuu 2013 00:31

"Pelintekijät" kokoontuivat - MM-kisaorganisaatio esitteli seuramyyntikampanjaa

Kirjoittanut

Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ja Olympiakomitea järjestivät tiistaina 19.3.2013 lajiliittojen toiminnanjohtajille Pelintekijät-tilaisuuden, jossa käytiin läpi suomalaisen liikunnan ja urheilun muutosprosesseihin liittyviä asioita. Esillä oli myös jääkiekon MM-kisaorganisaation tarjoama varainhankintamahdollisuus seuroille.

Jääkiekon MM-kisaorganisaatio esitteli Pelintekijät-tilaisuudessa kaikille suomalaisille urheiluseuroille tarkoitetun uuden varainhankintamahdollisuuden. Jääkiekon MM-kisat avasi maanantaina 18.3.2013 seuramyyntikampanjan, joka tarjoaa suomalaisille urheiluseuroille lajista riippumatta ainutlaatuisen varainhankintamahdollisuuden. Kampanjaa oli "pelintekijöille" esittelemässä Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen, joka toimii myös kevään MM-kisojen pääsihteerinä.

Myymällä MM-kisalippuja muihin kuin Suomen otteluihin urheiluseurat voivat ansaita merkittäviä lisätuloja ja samalla tarjota toiminnassa mukana oleville mahdollisuuden päästä osaksi jääkiekon MM-kotikisoja.

Katso Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan Matti Nurmisen videohaastattelu: "MM-jääkiekko loistava varainhankintakeino urheilulle"

 

Lähde:
Valo.fi

Viimeksi muutettu torstai, 21 maaliskuu 2013 02:00

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia