perjantai, 08 helmikuu 2013 13:18

MM2013: Leijonien MM-pelit täyttyvät vauhdilla

Kirjoittanut toimitus
MM-kotikisojen pääsyliput myy Lippupiste. MM-kotikisojen pääsyliput myy Lippupiste.

Toukokuun MM-kotikisojen lipunmyynti käy vilkkaana. Helsingin otteluiden yksittäisliput tulivat myyntiin maanantaina 4. helmikuuta ja ensimmäisten myyntipäivien jälkeen Leijonien seitsemästä alkusarjan ottelusta jo neljä on vetänyt Hartwall Areenan lähes täyteen.

- Myynti etenee nyt vauhdilla. Suomen pelit Venäjää ja Itävaltaa vastaan olivat jo aiemmin lähes loppuun varatut, nyt myös Leijonien Slovakia-peliin on jäljellä vain joitakin hajapaikkoja, MM-kisojen pääsihteeri Matti Nurminen kertoo ja muistuttaa, että myöhemmin keväällä kansainvälisten kiintiöiden purkautuessa pääsylippuja saattaa vapautua myös tällä hetkellä loppuun varattuihin peleihin.

- Kannattaa olla nopeasti liikkeellä, mikäli mielii paikan päälle kannustamaan Leijonia, Nurminen kehottaa.
 

USA-Suomi -pelissä alakatsomo on lähes täynnä, yläkatsomoon on saatavilla vielä vierekkäisiä paikkoja. Suomen 3.5. pelattavassa avausottelussa Saksaa vastaan sekä Ranska- ja Latvia-peleissä on vielä tilaa kummassakin katsomolohkossa.

 

Myös Suomen mahdolliseen ¼-finaaliin löytyy toistaiseksi paikkoja. Torstaina 16.5. klo 18.30 pelattava ¼-finaali päättää MM-kotikisat Helsingin osalta. Lisäksi pelissä selviää, pääseekö Suomi myös tänä vuonna taistelemaan MM-mitaleista.

 

- Suomen otteluiden lisäksi tarjolla on loistavaa kiekkoviihdettä muiden Helsingin alkulohkon maiden toimesta, Nurminen muistuttaa.


Helsingissä pelaavat isäntämaa Suomen lisäksi viime kevään maailmanmestari Venäjä, hopeamitalisti Slovakia, USA, Saksa, Latvia, Ranska ja Itävalta. MM-kisojen pääsyliput myy Lippupiste.

Edullisimmillaan kisatunnelman pääsee kokemaan paikan päällä 10 eurolla.

 

Viralliset kisasivut: www.iihfworlds2013.com
Lipunmyynti Helsingin otteluihin: www.lippu.fi & 0600 900 900

Hospitality-paketit: www.infrontsports.fi/hospitality
Matkapaketit: www.event-travel.fi

Aitionvuokraus: max.kolu@2013.iihfworlds.com


 

Viimeksi muutettu maanantai, 18 helmikuu 2013 12:25

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia