maanantai, 04 helmikuu 2013 09:00

MM2013: Kotikisojen yksittäislipunmyynti alkoi

Kirjoittanut Toimitus

Toukokuun MM-kisojen Helsingin otteluiden yksittäislipunmyynti on juuri alkanut.

Pääsyliput myy Lippupiste, jonka myyntiverkosto palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Nopein ja helpoin tapa ostaa pääsyliput on Lippupisteen verkkokauppa, jonka MM-kisaosioon pääsee klikkaamalla tästä.

Yksittäislipunmyynnin alkaessa Suomen peleistä perjantaina 10.5. pelattava ottelu Venäjää vastaan ja lauantain 11.5. Itävalta-peli ovat muutamia hajapaikkoja vaille täynnä.
- Muissa Leijonien peleissä on vielä tilaa, mutta liput Suomen peleihin tekevät varmasti nyt kauppansa, kun fanit pääsevät käsiksi yksittäislippuihin, pääsihteeri Matti Nurminen ennakoi.

- Kannattaa muistaa, että tarjolla on myös muita jännittäviä pelejä. Meillä pelaavat mm. viime kevään finaalimaat, Nurminen jatkaa.

Lippujen hinnat on porrastettu pelaavien maiden mukaan ja tarjolla on myös kolme klo 16.15 alkavaa perhepeliä, joihin aikuistenlippu maksaa 10 ja lastenlippu 5 euroa. Aikuisten lippu maksaa perhepeleissä saman verran kaikkiin katsomolohkoihin, eli nopeimmat pääsevät nyt Areenan parhaille paikoille todella edullisesti.

• Viralliset kisasivut: www.iihfoworlds2013.com

Viimeksi muutettu maanantai, 04 helmikuu 2013 09:06

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia