perjantai, 25 tammikuu 2013 11:46

2013 MM-kotikisat pähkinänkuoressa

Kirjoittanut

Keväällä 3.5.-19.5.2013 Helsinkiin ja Tukholmaan kokoontuu kuusitoista jääkiekkojoukkuetta tavoittelemaan vuotuista maailmanmestaruustitteliä. Oletko jo ostanut lippusi MM-kotikisoihin? Tutustu oheiseen kisaoppaaseen, joka sisältää tärkeimmät tiedot kevään suurtapahtumasta.

Mitä?
Jääkiekon MM-kisat

Missä?
Kahdessa lohkossa pelattavien MM-kisojen järjestämisvastuu on jaettu viime vuoden tapaan Ruotsin ja Suomen kesken. Suomen lohkossa pelataan alkusarja ja puolivälierät, minkä jälkeen pelejään jatkavat joukkueet siirtyvät Tukholmaan välierä-, pronssi- ja finaalipeleihin.

Suomessa pelipaikkana toimii Hartwall Areena, Tukholmassa MM-kisat pelataan Globen-hallissa.

Milloin?
3.5.-19.5.2013

Lohkojako

Lohko A, Tukholma Lohko B, Helsinki
Tshekki Venäjä
Ruotsi Suomi
Kanada Slovakia
Norja USA
Sveitsi Saksa
Tanska Latvia
Valko-Venäjä Ranska
Slovenia Itävalta
   

Otteluohjelma
Katso tarkempi Helsingin lohkon otteluohjelma tästä.

Lipunmyynti
Liput Suomessa pelattaviin MM-kisapeleihin myy Lippu.fi.

Tapahtuma-alue

Map

Kulkuyhteydet
Hartwall Areenan lähiympäristö tulee ruuhkautumaan pahoin pelipäivinä. Parhaiten kisa-alueelle pääseekin julkisilla kulkuneuvoilla.

Lisätietoa Helsingin julkisesta liikenteestä lippuhintoineen ja -tyyppeineen saat HSL:n nettisivuilta. Aikataulut ja tiedot poikkeusliikenteestä löydät osoitteesta www.reittiopas.fi.

Taksiliikenteelle tullaan osoittamaan tilapäiset taksiasemat kisa-alueen lähiympäristöstä. Myös tilausliikenteen linja-autojen kulkua kisa-alueella tullaan rajoittamaan, ja tilausliikenteelle tullaan osoittamaan tilapäinen lastauspiste.

Sivua päivitetään suunnitelmien edetessä.

Viimeksi muutettu perjantai, 25 tammikuu 2013 13:38

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia