perjantai, 14 joulukuu 2012 09:07

MM2013: Venäjä-Suomi ja Suomi-Itävalta -pelien katsomot täyttyvät vauhdilla

Kirjoittanut

Toukokuussa pelattavien jääkiekon MM-kotikisojen lipunmyynti etenee odotusten mukaan. Parhaiten kaupaksi ovat käyneet Venäjä-Suomi -ottelun (10.5.) ja Suomi-Itävalta -pelin (11.5.) pääsyliput. Venäjä-ottelun alakatsomo on lähes loppuunmyyty ja yläkatsomossa on vapaana enää muutamia paikkoja kussakin katsomolohkossa. Itävalta-peliin on tällä hetkellä vapaana hajapaikkoja. 

- Venäjä-pelin osalta osasimme odottaa kovaa kiinnostusta, kyseessä on ennakkoon Suomen tiukin ottelu alkusarjassa, toteaa MM-kisojen pääsihteeri Matti Nurminen.

- Itävalta-ottelun kysyntä perustuu osittain ottelun alkamisaikaan. Lauantaina pelattava Suomi-Itävalta -peli on Leijonien ainoa klo 16.15 alkava alkusarjan peli, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon mm. lapsiperheille.

MM-kotikisojen lipunmyynti alkoi lokakuun puolivälissä Lippupisteen myyntikanavien kautta.

Pääsylippujen hinnat on porrastettu pelaavien maiden mukaan joten tarjolla on laaja skaala hintavaihtoehtoja. 4-12 -vuotiaille lapsille on varattu oma erikoishintainen lippukiintiö. Pääsyliput myydään pääosin kahden pelin päivälippuina, osa alkusarjan otteluista ja ¼-finaalit yksittäislippuina.

 

 

Viimeksi muutettu perjantai, 14 joulukuu 2012 12:05

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia