perjantai, 07 joulukuu 2012 17:01

VIP-vieraaksi MM-kisoihin? Paketit nyt myynnissä!

Kirjoittanut

Kun kaikki yksityiskohdat on mietitty ja järjestetty valmiiksi, voi isäntä keskittyä vieraisiinsa ja nauttia samalla itsekin MM-tunnelmasta. Infront Hospitalityn VIP-paketit ovat helppo tapa tarjota asiakkaille, henkilöstölle tai muille sidosryhmille unohtumaton MM-kisaelämys.

VIP-pakettiin sisältyy ottelulippujen lisäksi ruokailu ennen ottelua joko Areenan ravintolatiloissa tai Hartwall-areenan ulkopuolella. Ruokailu vaihtelee ravintolasta ja paketista riippuen, tarjolla on buffet-vaihtoehtoja sekä korkeatasoisia pöytiin tarjoiltuja menuita. Ruokailun aikana vieraita viihdyttää ammattijuontaja yhdessä suomalaisen kiekkolegendan kanssa.

- Ensi keväänä tarjolla on myös englanninkielinen vaihtoehto kansainvälisille ryhmille. Lisäksi voimme räätälöidä oman kokonaisuuden niille, joilla on tarkat toiveet ruokapaikan tai tarjoiluiden osalta, kertoo Infront Hospitalityn VIP-kokonaisuudesta vastaava Mika Lidman.

Hartwall Areenan ulkopuolella ruokaileville VIP-pakettiin sisältyy kuljetus ruokapaikasta suoraan Areenan eteen. Hartwall Areenan VIP-vieraat pääsevät VIP-passien kanssa sisälle Areenalle omista sisäänkäynneistä, ilman jonottamista. VIP-henkilökunta on vieraiden palveluksessa koko tapahtuman ajan ja erätauoille on varattu oma ravintolatila katsomopaikkojen läheisyydestä.

- Osaan paketeista kuuluu oma erikoispainettu pelipaita. Tästä saimme paljon kiitosta viime keväänä, sillä näin kisaelämyksen lisäksi vieraille jäi konkreettinen muisto MM-kisoista kotiin vietäväksi.

Viime kevään vieraille teetetyn asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella kiitosta herui myös muista järjestelyistä. 

- Asiakkaamme antoivat meille kiitettävän arvosanan VIP-pakettien sisällöistä ja järjestelyistä. VIP-paketin tilaaminen on helppoa ja tuotteet loppuun saakka mietittyjä. Kun vielä kokenut henkilökunta hoitaa järjestelyt itse tapahtumassa, voivat isännät keskittyä huolehtimaan vieraistaan. Tästä on hyvä jatkaa ensi kevään kisoihin ja hioa palvelut huippuunsa, Lidman lupaa.

Lue lisää 2013 MM-kisojen VIP-paketeista osoitteesta: www.infrontsports.fi/hospitality

Viimeksi muutettu perjantai, 07 joulukuu 2012 17:12

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

A-maajoukkueen kausi 2019-20

7.-10.11.2019:
Karjala-turnaus (EHT), Helsinki
Pääsyliput: Ticketmaster

12.-15.12.2019:
Channel One Cup (EHT), Tshekki & Venäjä

6.-9.2.2020:
Beijer Hockey Games (EHT), Helsinki & Ruotsi

Vko 15, 2020:
2 x FIN-DEN (EHC, Nordic Cup), Suomi

Vko 16, 2020:
2 x NOR-FIN (EHC, Nordic Cup), Norja

Vko 17, 2020:
2 x SWE-FIN (EHC, Nordic Cup,) Ruotsi

30.4.-3.5.2020:
Carlson Hockey Games (EHT), Tshekki

8.-24.5.2020:
MM-kisat, Lausanne & Zürich, Sveitsi

A-maajoukkueen uutiset kausi kaudelta