perjantai, 19 helmikuu 2016 00:29

Presidentti Obama yllätti Kimmo Timosen - Katso video!

Kirjoittanut
Kimmo Timonen (oik.) ja Teuvo Teräväinen kuuntelivat presidentti Obaman puhetta lähietäisyydeltä. Kimmo Timonen (oik.) ja Teuvo Teräväinen kuuntelivat presidentti Obaman puhetta lähietäisyydeltä. AP / Lehtikuva

Stanley Cup -mestari Chicago Blackhawks vieraili torstaina Valkoisessa talossa. Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama otti puheessaan esille Kimmo Timosen nousun hävittyjen finaalien ja terveysongelmien jälkeen Stanley Cup -voittajaksi.

- Se tuli ihan puun takaa. Savolaispoika meinasi herkistyä oikein kunnolla. Kun tuollaisen tunnustuksen saa noin arvovaltaiselta ja hienolta mieheltä, niin hiljaiseksi se vetää. Olen todella ylpeä, että sain olla mukana ja pääsin kokemaan viimeisinä rippeinä vielä tuollaisen, Timonen kommentoi Ilta-Sanomille.

- Kyllä se kosketti kovasti. Piti oikeasti tsempata, etten rupea itkemään. Se oli hieno hetki. Hän puhui myös todella hauskasti. Pääsi muistuttamaan hävityistä finaaleistakin, mutta tottahan hän puhui, Timonen sanoi Ilta-Sanomille.

Valkoinen talo on julkaissut videon mestarijoukkueen vierailusta YouTube-kanavallaan. Obama puhuu Timosesta noin neljän minuutin kohdalla.

 

 

 

Olet nyt

Lisää uutisia ulkomailta