Leijonat.fi

       

Raaseporin halliprojektin seuranta: Joukkueiden perustamiskokous ensi viikolla!

Raaseporissa odotetaan innolla uuden jäähallin avautumista lokakuussa. Parhaillaan valmistellaan alkavan kiekkokauden 2012-13 toimintaa. Ice Team Raaseporin joukkueiden perustamiskokous järjestetään viikon kuluttua!Ice Team Raaseporin toimintakauden 2012-2013 suunnittelu etenee suunnitelmien mukaan. Seura on ilmoittanut kolme juniorijoukkuetta Jääkiekkoliiton eteläisen alueen sarjoihin.

E-juniorijoukkueen sarjaottelut alkavat lokakuun puolessa välissä. Lisäksi perustetaan F-juniorijoukkue, jonka pelit alkavat marraskuun puolessa välissä sekä G-juniorijoukkue, jonka pelit alkavat tammikuussa. Kaikkiin joukkueisiin otetaan halukkaita pelaajia.

Joukkueiden perustamiskokous pidetään maanantaina 20.8.2012 klo 18.00 Tammisaaren lukiossa. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja Leo Puhakka 040 502 4282 tai valmennusvastaava Ossi Rautio 050 511 4377.

Seura järjestää myös erillisen luistelukoulun, joka alkaa hallin valmistuttua lokakuussa sekä samassa yhteydessä kiekkokoulun. Luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki lapset ja nuoret, niin tytöt kuin pojat, jotka ovat kiinnostuneita luistelusta. Luistelukoulussa harjoitellaan ensisijaisesti luistelun alkeita ja edetään myöhemmin taitoluistelun tai jääkiekon pariin.

Ice Team Raasepori jatkaa yhteistyötä jääkiekon saralla Helsingin Jokereiden, vihtiläisen NuPS Hockeyn ja salolaisen Salo HT:n kanssa. Seura tekee myös yhteistyötä yhden Suomen suurimman taitoluistelun erikoisseuran, Espoon Taitoluisteluklubin, kanssa. Alussa yhteistyö painottuu Espoon Taitoluisteluklubin antamaan valmentaja-apuun. Espoon Taitoluisteluklubin valmentajat auttavat Ice Teamin valmentajia sekä ohjaa myös seuran junioreita.

Ice Team Raaseporilla on myös miesten harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pelata harrastekiekkoa ja nauttia yhdessäolosta.

Leijonat-lehti ja leijonat.fi -verkkopalvelu seuraavat Raaseporin hallin rakennustöitä alusta loppuun. Leijonat.fi:n Raasepori-seurannan löydät täältä.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: