keskiviikko, 24 toukokuu 2017 07:47

Team LKP ry hakee junioritoiminnan koordinaattoria seuratoiminnan kehittämishankkeeseen

Kirjoittanut Toimitus

 Team LKP ry hakee junioritoiminnan koordinaattoria seuratoiminnan kehittämishankkeeseen ajalle 12.6.2017-31.12.2017.

Team LKP etsii Junioritoiminnan koordinaattoria jonka tehtävä on varmistaa seuratoiminnan kehittämishankkeen toimenpiteiden toteutuminen. Tehtävä on aluksi määräaikainen. Työ voi jatkua, jos hankkeen jatkorahoitus varmistuu.

Etsimme liikunta-alan ammattilaista tai tulevaisuuden tekijää toteuttamaan mielenkiintoisia toimenpiteitä jalkapallon ja jääkiekon parissa. Toimenpiteet tähtäävät seuran harrastajamäärän kasvattamiseen ja pienten lasten harrastustoiminnan laadun parantamiseen. Tulevan hanketyöntekijän työtehtäviin kuuluu:

- Sidosryhmäyhteistoiminnan organisointi ja toteuttaminen alueemme päiväkotien sekä alakoulujen kanssa
- Alkeisurheilutoiminnan (4-6-vuotiaat) organisointi ja toteuttaminen yhdessä lajiohjaajien ja -valmentajien kanssa
- Pienten lasten (6-8-vuotiaat) joukkuetoiminnan organisointi ja toteuttaminen yhdessä lajiohjaajien ja -valmentajien kanssa
- Löydä liikunta -kerhotoiminnan organisointi ja toteuttaminen yhdessä Laukaan sivistystoimen kanssa.

Työtehtävä on 65% toiminnallista sekä 35% hallinnollista työskentelyä. Työtä toteutetaan noin 100h/kk / 25h/vko. Työ painottuu ma-to ajalle. Iltatyötä tulee 2-3 iltaa viikossa painottuen alkuiltaan klo 17.00-19.00. Käytössäsi on toimisto. Maksamme työntekijälle 15€/h arvoista palkkaa. Tarjoamme valmiita toimintamalleja työn toteuttamiseen, mutta uudet ideat tavoitteen suunnassa ovat myös tervetulleita.

Edellytämme hakijalta innostavaa asennetta, riittävää valmentaja- ja ohjaajakokemusta, hyviä pedagogisia taitoja sekä yhteistyökykyä. Tarjoamme hyvät työolosuhteet, omaa kehittymistä tukevan ympäristön sekä innostuneen yhteisön tuen.

Käy tutustumassa meihin osoitteessa www.teamlkp.net. Voit myös tiedustella lisää työtehtävästä. Valitun hakijan on toimitettava rikostaustaote ennen työtehtävän alkamista. 

Vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostitse Team LKP ry:n toiminnanjohtajalle viimeistään 31.5.2017 mennessä. Täytämme työtehtävän välittömästi oikean hakijan löytyessä - toimi nopeasti. 

Anssi Kuusela (0400 351 900 & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Team LKP ry toiminnanjohtaja