sunnuntai, 15 toukokuu 2016 11:38

Vaasan Sport juniorit sekä Vaasanseudun urheiluakatemia hakevat yhdessä junioripäällikköä / viestintävastaavaa

Kirjoittanut

Hakemukset viimeistään 27.5.2016 sähköpostitse

Hakemukset viimeistään 27.5.2016 sähköpostitse

Vaasan Sportin Juniorit on n 600 pelaajan ja 140 vapaaehtoisen toimihenkilön voimakkaasti kehittyvä kaksi-kielinen juniorijääkiekon erikoisseura. Seuramme toiminta on taloudellisesti vakaallapohjalla ja olemme yksi SJL:n Keskimaan alueen suurimmista jääkiekkoseuroista. Tarjoamme sporttisen elämäntavan sekä erinomaisen harrastus- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme
mukana oleville.
Seuramme tärkein tehtävä on innostaa kaikkia pelaajiamme harrastamaan jääkiekkoa sekä kasvamaan urheilijana ja ihmisenä. Kasvatamme sekä huippupelaajia että elämänikäisiä jääkiekkofaneja.
Liigapaikkakuntana Vaasa tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina lajimmeehdottomalle huipulle saakka.
Vaasanseudun Urheiluakatemia on yksi maamme menestyneimmistä urheiluakatemioistamaajoukkueurheilijoiden määrässä (suhteessa kokoon) mitattuna.Vaasanseudun Urheiluakatemia on kaksikielinen yhteistyöverkosto ja palvelukokonaisuushuippu-urheilijoille. Urheiluakatemia mahdollistaa yhtäaikaisen opiskelun ja harjoittelun sekä varmistaa urheilijalle tärkeiden tukipalveluiden järjestämisen. Akatemia on huippu-urheilun alueellinen verkosto ja koko urheilijan polun perustukiratkaisu, joka toimii kehittyvänä osaamisen ja olosuhteiden mahdollistajana
urheilijan polun kaikissa vaiheissa. Urheiluakatemia toimii perus-, toisella- ja korkea-asteella ja sen toimintaa koordinoi valtakunnallisesti Suomen Olympiakomitea.
 
Vaasan Sportin Juniorit ja Vaasanseudun Urheiluakatemia hakevat nyt yhdessä riittävää jääurheilutaustaa omaavaa junioripäällikköä ja viestintävastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen.
 
80 % työstäsi kohdistuu Vaasan Sportin Junioreiden nuorimpiin ikäluokkiin:
E-jun - Luistelukoulu.
Olet ihmisläheinen, avoin ja positiivisen asenteen omaava tekijä. Luovuudellasi, oma-aloitteellisuudellasi ja yhteistyökyvykkyydelläsi saat aikaan hyvää vireyttä ja kehitystä. Hallitset 4–11 vuotiaiden jääkiekon ja monipuolisen liikunnan ohjaamisen ja ymmärrät että lasten vaiheen seuratoiminta on ennen kaikkea innostamista hyvässä ilmapiirissä. Osaat kohdata, johtaa ja kouluttaa erilaisia seuratoimintaamme liittyviä sidosryhmiä ja kommunikoit selkeästi. Huomioit ja kykenet ymmärtämään 4–11 vuotiaiden lasten henkisiä ja fyysisiä kehitysvaiheita sekä persoonallisia erityispiirteitä.
Valmentamisessa perustat oman työsi lasten liikunnan innostavuuteen sekä
kasvatukselliseen että pedagogiseen näkökulmaan. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat nuorimpien ikäluokkiemme urheilutoiminta seuramme linjausten ja strategian mukaisesti sisältäen alakouluyhteistyön (Liikkuva koulu), seurayhteistyön nuorimmissa ikäluokissa lähialueellamme, valmennus- ja urheilutoiminnan kehittämisen, leiritoiminnan sekä osallistumisen jääkiekkoilijoiden akatemian aamutoimintaan.
 
20 % työstäsi kohdistuu Vaasanseudun Urheiluakatemialle.
Toteutat Vaasanseudun Urheiluakatemian viestintäsuunnitelmaa hyödyntäen
monikanavaisuutta luovalla tavalla. Osaat myös luontevasti organisoida
tapahtumia. Huolehdit osaltasi siitä että akatemiaan kuuluvien joukkuelajien
välinen yhteistyö kehittyy. Markkinoit akatemiaa ja olet kiinnostunut huippuurheilun kehittämisestä Vaasan seudulla. Olet kehityshaluinen, luotettava ja Itsenäinen tekijä, joka saa asioita aikaan. Olet kotonasi niin urheilijoiden, seuratoimijoiden ja muiden sidosryhmien parissa samoin kuin toimistossa.
Molemmissa tehtävissä sinua auttaa molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen hallinta. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näytön paikan, erinomaisen toimintaympäristön ja upean mahdollisuuden toimia sekä juniorijääkiekon että Vaasan seudun huippuurheilun ytimessä.
 
Työsuhde on määräaikainen alkaen 1.8.2016 ja päättyen 30.4.2018.
 
Mikäli kiinnostuit nyt auki olevasta positiosta, lähetä hakemuksesi, CV sekä
palkkatoivomuksesi viimeistään 27.5.2016 sähköpostitse osoitteeseen:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 Lisätietoja tehtävästä antavat:
Vaasan Sportin Juniorit ry, toiminnanjohtaja Ari-Pekka Pajuluoma, 044 5740 444
Vaasanseudun Urheiluakatemia, toiminnanjohtaja Jens Wallin, 050 5355 499
facebook/vaasansportinjuniorit
#starwayforathletes