Leijonat.fi

       

Nuorten Leijonien kultakisat nyt valokuvanäyttelynä - Kuvat esillä koko kauden!

Valokuvanäyttely ”Kovempaa, korkeammalle, kultaan. Nuoret Leijonat - Maailmanmestarit 2016" on esillä Helsingin jäähallissa koko kauden 2016-17.


Suomen Nuoret Leijonat kruunattiin jääkiekon nuorten maailmanmestareiksi tammikuussa 2016, kun joukkue kaatoi finaaliottelussa Venäjän. Pelipäivä on pelaajan juhlapäivä, ja peliin huipentuu taustalla tehty työ. Valokuvaaja Tiina Puputilla oli ainutlaatuinen mahdollisuus seurata joukkueen matkaa kohti kultaa koko maailmanmestaruuskilpailujen ajan.

Puputin näyttely kertoo Nuorten Leijonien matkasta enemmän symbolisesti kuin urheilukuvamaisesti. Sarja on visuaalinen kuvitus siitä myönteisestä energiasta, keskittyneisyydestä, periksiantamattomuudesta ja iloisuudesta, jolla Nuoret Leijonat menivät kovempaa, korkeammalle - kultaan. Ja valloittivat samalla suomalaisten sydämet.

 

- Olin hallilla jokaisena kisapäivänä. Oli ainutkertaista seurata näiden upeiden nuorien matkaa kohti tavoitettaan, ja nähdä heidän saavuttavan sen. Samoin kuin sitä, kuinka katsomossa nuoremmat juniorit, kenties tulevat leijonat, kannustivat suosikkejaan. Onnea Nuoret Leijonat. Päätyyn asti - ja sitä oli hienoa olla dokumentoimassa, Puputti sanoo.

Puputin valokuvanäyttely on osa Helsingin Jäähallin 50-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa, ja se on esillä jäähallissa kauden 2016–17 ajan. Näyttely sijaitsee Helsingin jäähallin pitkällä sivulla C-katsomon takana, lähellä D-ovia.

Näyttelykuvien lisäksi jäähallin juhlaotteluissa 1.10.2016 ja 15.12.2016 on esillä digitaalinen valokuvanäyttely, jossa on laajemmin Puputin ottamia kuvia jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuista, mm. Teemu Selänteen ja Tupu-Hupu-Lupu -ketjun paitojen jäädytystilaisuuksista.

Valokuvaaja Tiina Puputti (1975) on Tampereella asuva valokuvakouluttaja ja valokuvaaja, joka on pelannut itsekin jääkiekkoa KalPassa ja JYP:ssä. Puputti työskentelee tällä hetkellä valokuvausalan yrittäjänä, ja kouluttaa valokuva-ammattilaisia, -harrastajia ja eri ammattiryhmiä, jotka käyttävät kuvia työssään. Lisäksi hän kuvaa ja kirjoittaa asiakastöinä.

 

Näyttelyjuliste.

 

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: