Leijonat.fi

       

Jääkiekko kiinnostaa suomalaisia

Maaliskuussa 2016 julkistetun Sponsor Navigator –tutkimuksen mukaan jääkiekko on suomalaisten mielestä edelleen selkeästi kiinnostavin urheilulaji ennen yleisurheilua, hiihtoa ja ampumahiihtoa.


Jääkiekko on tutkimuksen mukaan kiinnostavin laji sekä miesten että naisten keskuudessa.

Miehet ja nuoret aikuiset pitävät myös Jääkiekon A-maajoukkuetta Suomen kiinnostavimpana maajoukkueena. Nuorten erinomaisesti sujuneiden MM-kotikisojen siivittämänä Nuorten maajoukkue nousi kolmanneksi suosituimmaksi joukkueeksi heti Miesten A-maajoukkueen ja Olympiajoukkueen jälkeen.

Tapahtumana Nuorten MM-kisat nousi kaikkien kansainvälisten urheilutapahtumien listalla viidenneksi kiinnostavimmaksi tapahtumaksi ja nuorten naisten (18–29-vuotiaat) segmentissä jopa toiseksi kiinnostavimmaksi kansainväliseksi urheilutapahtumaksi heti Miesten MM-kisojen jälkeen. Myös syksyinen Karjala-turnaus kiinnostaa suomalaisia: se on suomalaisten mielestä Suomen seitsemänneksi kiinnostavin vuosittainen urheilutapahtuma ja 30–44-vuotiaiden miesten ja naisten keskuudessa Suomen kiinnostavin urheilutapahtuma.

Tutkimuksen nyt yhdettätoista kertaa toteuttanut Sponsor Insight haastatteli tutkimukseen 2 076 yli 18-vuotiasta suomalaista 9.-18. helmikuuta välisenä aikana.


 

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: