Leijonat.fi

       

IHK:n talviklassikko oli menestys - Katso kuvat!

Kaukalossa väännettiin tosissaan. Kaukalossa väännettiin tosissaan.

Itä-Helsingin Kiekon -03 syntyneiden joukkue järjesti laskiaistiistaina Pukinmäen tekojääkaukalossa toisen kerran perinteisen Talviklassikon.


Tällä kertaa aloituskiekon pudottajiksi oli kutsuttu IHK:n valmennuspäällikkö Marko Perkiö ja juniorivalmennuspäällikkö Jari Valkeinen.

Tapahtumassa nähtiin jälleen kaksi tiukkaa ja tasaista peliä. IHK-White pelasi Kiekko-Vantaata vastaan kärsien niukan tappion 4-6, ja IHK-Black pelasi Iceheartsia vastaan puolestaan tasaisen alun jälkeen voittaen 5-2.

Samat joukkueet kamppailivat kaukalossa lähestulkoon samoin lopputuloksin myös viime vuonna.

- Tapahtuma oli itse kullekin jääkiekkoilun parissa jo pitkäänkin toimineelle ikimuistoinen, sillä vesisade yltyi, ja varsinkin toisessa pelissä jäällä oli niin paljon vettä että kiekko pysähtyi tämän tästä vesilammikkoon, analysoi tämänkertaisia peliolosuhteita IHK:n vastuuvalmentaja Mika Mäntynen.

- Tämä ei tunnelmaa haitannut. Olihan ainakin tapahtuma, jonka pojat muistavat pitkään, tapahtumajärjestelystä vastannut IHK:n joukkueenjohtaja Seppo Katilainen totesi.

- Sää ei todellakaan lannistanut sen kummemmin pelaajia, tapahtumajärjestäjiä kuin yleisöäkään, vaan suunnitelmat IHK-03 Talviklassikon perinteen jatkamisesta ja kehittämisestä ensi kaudeksi ovat jo viritteillä, Katilainen lisäsi.

Tilanteita riitti sateisesta säästä huolimatta.

 

Reilun pelin jälkeen perinteiset kättelyt.

 

IHK-White ja Kiekko-Vantaa ryhmäkuvassa.

 

Icehears ja IHK-Black

 

Raportin kuvat: Juha Martiskainen ja Niklas Nyström

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: