Leijonat.fi

       

Missä seurassa ahkeroi vuoden jääkiekkohuoltaja? - Ilmoita huoltajanne mukaan kisaan

Cramo järjestää jo neljättä kertaa yhdessä Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:n kanssa mittavaa suosiota nauttineen Vuoden jääkiekkohuoltaja -kilpailun.


Kilpailu nostaa esille vapaaehtoisperiaatteella toimivien jääkiekkohuoltajien ansiokasta työtä ympäri Suomen. Tuomaristoa tähdittää tänä vuonna suomalainen jääkiekkolegenda ja A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen.

- Huoltaja on joukkueen sielu, joka pitää miehet terässä niin varusteiden osalta kuin henkisestikin, Lehtinen tuumii.

- Halusin lähteä mukaan kilpailun tuomaristoon, sillä huoltajien työllä on ollut suuri merkitys omalle menestykselleni. Huoltajat tekevät tärkeää työtä jokaisen tähtipelaajan taustajoukoissa.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna Lehtisen lisäksi Hannu Soro Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:stä ja Maiju Nupponen Cramo Finland Oy:stä.

Yleisö voi ehdottaa jo nyt omaa suosikkiaan vuoden 2015 jääkiekkohuoltajaksi huoltopelaa.fi -sivuston kautta. Ilmoittamisaikaa on 12. helmikuuta 2016 asti.

Homma toimii näin:

• Ehdottamasi huoltajan tulee tehdä työtään vapaaehtoisperiaatteella.
• Ilmoita ehdokkaasi meille perustelujen ja huoltajan yhteystietojen kera tämän sivuston kautta 12.2.2016 mennessä
• Kannusta omaa joukkuettasi tai seuraasi markkinoimaan omaa ehdokastasi aktiivisesti esimerkiksi perustamalla ehdokkaallanne omat Facebook-sivut tai tuottamalla YouTube-sivut.

Voittajan valinta

Tuomaristo valitsee kaikkien ehdotusten joukosta kymmenen finalistia, joista se valitsee vuoden 2015 jääkiekkohuoltajan.

Lisäksi yleisö pääsee äänestämään finalistien joukosta Cramo Finlandin Facebook-sivuilla oman suosikkinsa. 

- Vuoden jääkiekkohuoltajaksi valittava henkilö pitää huolen siitä, että pelaajilla on mainio päivä niin ennen jäälle menoa kuin sen jälkeenkin, tuomariston jäsen ja Cramo Finland Oy:n viestintäpäällikkö Maiju Nupponen tiivistää.

- Hän on henkilö, joka tsemppaa joukkuetta uskomaan kykyihinsä myös silloin, kun peli ei suju suunnitelmien mukaan.

Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:n edustajana raadissa toimiva Hannu Soro kannustaa kaikkia jääkiekon ystäviä ehdottamaan ja myöhemmin äänestämään aktiivisesti omaa suosikkiaan.

- Vuoden jääkiekkohuoltaja -kilpailu on kasvanut jääkiekkopiirien ilmiöksi, joka on hieno hatunnosto rakkaudesta lajiin työskenteleville jääkiekkohuoltajillemme, Soro kertoo.

- Huoltajat ovat positiivisia ja yhteistyökykyisiä tiimipelaajia, jotka eivät työtuntejaan laske. On upeaa, että saamme kampanjan kautta huoltajien työlle arvostusta ja näkyvyyttä, Soro jatkaa.

Kilpailun voittaja saa 700 euron stipendin Kisakallion urheiluopistolla järjestettävään Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutukseen tai halutessaan vastaavan summan suuruisen varustepaketin.

Yleisön suosikki palkitaan 350 euron stipendillä Kisakallion urheiluopistolla järjestettävään Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutukseen tai vastaavan summan suuruisella varustepaketilla.

Lisäksi kaikkien ehdotuksen lähettäneiden kesken arvotaan 300 euron varustelahjakortti.

Vuoden jääkiekkohuoltaja -kilpailu ratkeaa maaliskuun aikana.

Kilpailu järjestettiin viimeksi vuonna 2014, jolloin jääkiekkohuoltajaksi valittiin Ässät B1-joukkueen huoltaja Kari Ågren.

Tutustu kilpailuun osoitteessa huoltopelaa.fi.

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: