Leijonat.fi

       

IHK:n 2003-ikäluokka järjestää laskiaistiistaina oman ”Talviklassikkonsa”

Viime talven ulkoilmaottelussa väännettiin tiukasti. Viime talven ulkoilmaottelussa väännettiin tiukasti. Kuva: Itä-Helsingin Kiekko

Itä-Helsingin Kiekon vuonna 2003 syntyneiden joukkue järjestää jo toisena vuonna peräkkäin junioreiden talviklassikon Pukinmäen tekojäällä.


Idea oman Talviklassikon järjestämisestä syntyi viime talvena. Pojat ovat harjoitelleet ja pelanneet koko ikänsä jäähalleissa, joten heidänkin on hyvä nähdä millaisista olosuhteista nykyinen jääkiekkobuumi on saanut alkunsa.

- Tuleva peli on myös mukavaa vaihtelua "arkiselle" sarjapelaamiselle niin pelaajille kuin joukkueen taustahenkilöillekin, vastuuvalmentaja Mika Mäntynen toteaa.

- Viimevuotinen tapahtuma oli onnistunut, ja intoa tapahtuman järjestämiseen joukkueen sisältä löytyi, niin mikä ettei, tämähän on nuorisotyötä parhaimmillaan, joukkueenjohtaja Seppo Katilainen toteaa.

Talviklassikkot-tapahtumassa kohtaavat ensin IHK White ja Kiekko-Vantaa, Itä White ja sen jälkeen IHK Black ja Icehearts. Samat joukkueet pelasivat myös viime vuonna.

Pelit alkavat laskiaistiistaina 9. helmikuuta kello 18.00 Pukinmäen tekojääkaukalossa, osoitteessa Kenttätie 3, Pukinmäki.

IHK-03 Toivottaa kaikki jääkiekkoilusta kiinnostuneet katsomaan juniorijääkiekkoilun paikallista "Talviklassikkoa"! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: