Leijonat.fi

       

Naisvalmentajahankkeen loppuvuoden tapaamiset

Jääkiekkoliitto on mukana kaksi vuotta kestäneessä kansallisessa naisvalmentajahankkeessa. Valmentaa kuin nainen – hanke on palloilulajien yhteinen kehittämishanke. 


Hankkeen tavoitteita ovat muun muassa innostaa entisiä naispelaajia jatkamaan urheilu-uraa valmentajana ja sitä kautta lisätä naisvalmentajien määrää palloilulajeissa, valmentajiksi siirtyvien osaamisen kehittäminen ja valmentajapolun selkiyttäminen mentoroinnin avulla sekä tukea nykyisiä naisvalmentajia urallaan.

Hanke jatkuu syksyllä 2015 kahdella avoimella tapahtumalla 30.11. Kuopiossa ja 5.12. Tampereella. Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille valmennuksesta kiinnostuneille naisille. Tervetuloa, lue tapahtumien tarkemmat ohjelmat ja ilmoittautumisohjeet liitetiedostoista.

Valmentaa kuin nainen -tilaisuudet ovat osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Suomen Valmentajien ja palloilulajien yhteis­hanketta.

Marraskuun lopussa alkaa myös puolivuotinen Urheilijasta valmentajaksi -koulutus palloilulajien naisille. Koulutus on suunnattu joukkuepalloilulajien maajoukkuetason ja kansallisen pääsarjatason naisurheilijoille. Koulutukseen osallistujat ovat nyt valittu. Koulutuksen toteuttavat yhdessä Suomen Valmentajat, Varalan Urheiluopisto ja Valmentaa kuin nainen –hanke.

 

 
Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: